Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért csalják meg egymást, most komolyan?
És ha mondjuk vkit mrgcsalt a párja,akkor a másik fél mit tesz,hogyan küldi el azt a kis senkiházit,hogy megsértődjön? Vmi beszólás?
(Még nincs kapcsolatom,de érdekelne)
És milyen férfi típus szokott megcsalni? A kedves,erős alkatú? (Tudom ez egyén függő,de úgy általában)
17/L
"A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
De most komolyan.....ami kiírtál még a tini párkapcsolatok kategóriaba is gyenge...annyira naiv,meg annyira gyerekes
Nyugi, minden férfi megcsalja a nőjét, csak az a kérdés, hogy mennyi idő után.
Miért? Mert volt rá lehetőség. Mert életcél, hogy annyi pinát próbáljon fel, amennyit csak lehet. Mert biztos benne, hogy nem fog lebukni.
A másik fél ilyenkor fejre is állhat, nem fogja érdekelni úgyse. Rohan az új puncihoz, aki rettenetesen büszke lesz magára, hogy jobb nálad, mert sikerült elszednie a pasidat.
Úgyhogy ne hisztizz, csak lejáratod magad, és ne könyörögj, mert megalázó.
Egy biztos: jön helyette is másik.
Arra az egyre kell figyelni nagyon, hogy sose ess teherbe! Nem marad veled úgyse, hiába akar gyereket, házasságot. Ezek csak szavak. Valójában ugyanúgy félre fog lépni és elhagy. Legfeljebb nem hetekkel, hanem évekkel később. De 5-10 éves gyerekkel se fogsz kelleni többé senkinek. Mindig a nők szívják meg, a férfiak meg úgy élnek tovább, mintha sose lett volna gyerekük.
Röviden ennyi a történet.
Vagy mindenkivel azért lesz vége, mert megcsalt, és elhagy téged másért. Vagy te se leszel hűséges, és akkor azért lesz vége, mert te dobod ki őt.
Ja izé, nekem még barátnőm se volt mégse fekszek le senkivel, pedig megtehetném, szóval nem tudom egyesek miért:/
18/f
Nos, ha belegondolsz, szerintem te is éreztél már ahhoz hasonlót, hogy valamire nagyon vágytál... És ha azt megszerezted, akkor már más dolog kellett... Szerintem valami ehhez hasonló dolog van a megcsalásban is. Ettől függetlenül szerintem az egyik lehető legrosszabb dolog amit csinálhatsz a barátoddal/barátnőddel, hogy megcsalod.
Ha már nem érdekel téged, akkor szakíts vele és csak utána "szerezz meg" mást. Legalábbis én ezt tenném, mivel szerintem így a helyes és beszületes.
Undorító ha az egyik fél megcsalja a másikat. A papám azt mondta,hogy akit ő egyszer kinézett vele élie az egész életét :)
17 évesen ismerték meg egymást és azóta is,67 évesen is eggyütt vannak.
Ez annyira szép :D
De sok olyan van,hogy az emberek megcsalják egymást. Ez féregség és undorító.
Ha ilyen természetesnek látják az emberek az ilyet az is undorító.
Nem akarom,hogy ha lesz vkim akk mrgcsaljon. :0
:((((((
Akkor inkább bele sem fogok kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!