Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csókotoknál jelen voltak más emberek is? Ha igen, nem zavartak?
Nem volt kínos érzés életetek első csókja úgy, hogy más emberek voltak körülöttetek(akár ismerősök, akár idegenek)? Nem gondoltatok arra, mit gondolnak mások?
Szerdán megyek randira, és meg szeretném csókolni a srácot, de nagyon irritál a gondolat, hogy más emberek ezt végignézhetik.
Az én elsö csokom a buszmegálloban volt. Akkor nagyon sokan voltak, mentek haza sulibol, munkábol.
Engem nem zavart a többi ember csak utána gondoltam arra, hogy lehet hogy látott minket egy két ismerös. De nem zavart.
Hát intézd úgy, hogy más emberek ne lássák.
Egyébiránt meg a csók - különösen az első - van olyan intim dolog, hogy nincs ott szükség drukkerek jelenlétére.
Ez a dolog bennem is megvolt, de amikor megtörtént nagyon nem zavart.
Én 17 évesen randiztam életemben először és akkor is csókolóztam először életemben. Mi séta közben álltunk meg egy park félében ahol voltak padok, ott ültünk le, és ott csókolóztunk először. Láttak minket, volt kb 2-3 járókelő, meg tőlünk nem messze lévő padon is ült egy szerelmespár akik minket néztek mosolyogva és tapsoltak is. Mindkettőnknek picit kellemetlen volt, de nem zavart igazából.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, mind hasznos volt. :)
Korizni megyünk, és nem igazán tudom, hogy hogyan lesz rá alkalmam. A búcsúnál kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!