Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyi idő után fekszetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő után fekszetek le a párortokkal 17-22 éves kor között?

Figyelt kérdés

Engem tök meglepett, hogy vannak emberek akik pár nap,vagy hét után már szexelnek... Lehet csak én vagyok furcsa,de én másfél év után sem feküdtem le a volt barátnőmmel,mert biztosra szeretnék menni,hogy vele lehet hosszú távra tervezni.

Én úgy gondolom, hogy legalább két év,ha nem több az alkalmas idő erre. Csak én vagyok ilyen?

18/F

2017. aug. 2. 22:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja meg az 5 é is tetszik
2017. aug. 3. 13:14
 12/17 anonim ***** válasza:
De jó hogy vannak még normális emberek! :)
2017. aug. 3. 13:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Az első barátommal kicsivel több mint 2 év után történt meg, azóta meg hogy szakítottunk nem volt barátom, de kétlem, hogy pár hét vagy hónap után eléggé megbíznék az illetőben, meg eléggé ellazulnék. Azért két év valószínűleg nem kéne, de ki tudja...Sajnos nehezen mennek nekem ezek a dolgok, de reménykedek, hogy lesz olyan aki hajlandó várni úgy is, hogy nem vagyok szűz. 20/L
2017. aug. 3. 14:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
2 ev? O.o Nem... nyilvan nem kell az elso randin, de szerintem nem kell itt eveket varni. En biztos nem varnek. Par honap. Lany vagyok.
2017. aug. 3. 16:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Már nem azért,de szerintem egy nagy baromság, hogy a szex nélküli kapcsolat egyenlő a barátsággal :D kedves válaszoló,te minden barátodat lesmárolod,kézen fogva jársz vele, meg hasonló?
2017. aug. 4. 09:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Itt a parkapcsolatrol volt szo, nem a baratsagrol.:)

Baratsagnal termeszetesen egyik sem fer bele.

Viszont parkapcsolatot szex nelkul, hosszutavon raadasul, nem tudnak varni.

2017. aug. 4. 13:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Szűz vagy,vagy vallási fanatikus? Mert akkor értelek.

Egyébként nincs mire várni. El fog melletted szaladni az idő meg a nőd is. A párkapcsolat ebben a korban már nem teljes szexuális élet nélkül,ez a legintimebb kapcsolat két ember között,és a szerelem így tud beteljesedni. Nem szabad elhanyagolni.

Én három hét után feküdtem le a mostani párommal.Pár hónap ismeretség után annyit csak eltudsz dönteni hogy megbízol-e benne annyira hogy nem fogja kiszúrni a gumit,vagy erőszakoskodni meg ilyenek.De mivel fiú vagy,még erre se lehet gondod.

A többin meg minek aggódsz? Ha rossz lesz,legalább tapasztalattal gazdagodsz. A biztonság meg főleg rajtad áll.

Innen következik: Ha még a kapcsolat elején nem fekszel le vele,hanem mondjuk 3 év kapcsolat után,egyrészt nem fog tudni kialakulni olyan bensőséges viszony köztetek,másrészt viszont:

-Mivan ha nem passzoltok szexuálisan?

-Mivan ha nem jön be a teste úgy ahogy van,mert mondjuk még nem láttad a nemiszervét?

-Mivan ha prűd és semmit sem akar tőled?

-Mivan ha kiderül hogy egyálalán nem ugyanazokra a dolgokra gerjedtek?

-Mivan ha kiderül hogy valami beteg fétise van és nem akarja nélkülözni?

-Mivan ha kiderül hogy erőszakos,önző szex közben?

stb.

Azért egy rövidebb kapcsolatot könnyebb lezárni ha valakivel nem működik a szex,mint egy 4 éves kapcsolatot.

2017. szept. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!