Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyi idő után fekszetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő után fekszetek le a párortokkal 17-22 éves kor között?

Figyelt kérdés

Engem tök meglepett, hogy vannak emberek akik pár nap,vagy hét után már szexelnek... Lehet csak én vagyok furcsa,de én másfél év után sem feküdtem le a volt barátnőmmel,mert biztosra szeretnék menni,hogy vele lehet hosszú távra tervezni.

Én úgy gondolom, hogy legalább két év,ha nem több az alkalmas idő erre. Csak én vagyok ilyen?

18/F

2017. aug. 2. 22:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14%
De azert gondolod ezt mert 0a szexualis eleted xd .
2017. aug. 2. 22:37
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
2,5 év alatt még mindig nem volt meg, csak közelében voltunk. Ősszel leszek 18, azt akarja megvárni a párom (24/F).
2017. aug. 2. 22:48
 3/17 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
53%

Most nem azért... De ugye nem vagy ateista?

Természetesen nem vagy köteles kiadni a vallási hovatartozásod.

2017. aug. 3. 01:35
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Gyanítom, hogy szűz vagy még. :D „a volt barátnőmmel” ... Mindent értek.
2017. aug. 3. 07:34
 5/17 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem ő nem várt rád másfél évet, hanem közben volt aki kielégítette az igényeit. Ha tudom ezt korábban én is jelentkeztem volna nála :) :)

Akár első randin is lehet szex, de lehet vele várni valamennyit. Ketten kell eldöntsétek. Nem feltétlenül azon múlik a kapcsolat hossza, hogy mikor feküdtetek le.

Aki úgy gondolja, hogy az a nő aki az első alkalommal ágyba bújik ribi, az gondolkodjon el a fordított helyzeten: Az a pasi aki első alkalommal le akarja fektetni csak "azt" akarja... Persze sok ilyen is van, nem mondom, de miért nem lehet elképzelni, hogy a másik is annyira kíván téged, mint Te őt?

2017. aug. 3. 09:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, egyutt vagytok tok sok ideig, 1-2 evig..majd megtortenik. Kiderul hogy rossz, nem az igazi, nem jo vele, nem egyeznek az igenyeitek, es mivel a szex egy alapko a kapcsolatban, de ha nem mukodik oda a 'mindhalalig' mert minum megcsalas vagy szakitas lesz a vege :) jobb tisztazni nagyjabol az elejen, utana mehet a szexualis es az egyeb csiszolodas egymashoz. :) 16/L
2017. aug. 3. 10:34
 7/17 anonim ***** válasza:
55%

Ha megvan köztünk a vonzalom, akkor egyáltalán nem furcsa ha pár nap után már lefekszünk egymással...a másfél éves szex nélküli kapcsolatot úgy hívják, hogy barátság :)

19L

2017. aug. 3. 10:41
 8/17 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem egyáltalán nincs ebben semmi furcsa. Jobb, hogyha az ember eljut egy olyan szintig a társával, mikor már biztos benne, hogy sokáig együtt lesznek. Remélem nem fogalmaztam hülyén. :D Én lassan 17 éves leszek és a barátommal már több, mint fél éve együtt vagyunk. Nem tervezzük el előre, hogy mikor kerítünk sort az első alkalomra, de azt mindketten érezzük, hogy még gyerekek vagyunk és egyikünk sem áll készen rá. Szóval, én úgy gondolom, hogy 1-2 évig még nem fog megtörténni, esetleg pettingbe majd lehet, hogy belekezdünk. Szóval mégegyszer: Ne adj a sok idióta véléményére! Teljesen jól csináltad, hogy nem feküdtél le vele, mivel akkor is szétmentetek volna.
2017. aug. 3. 12:00
 9/17 anonim ***** válasza:
1hónap után. Pontosítva 5 tali után. De azt hozzá teszem hogy én várni akartam fél vagy egy évet. Szóval nekem tetszik a te felfogásod nagyon is.
2017. aug. 3. 13:06
 10/17 anonim ***** válasza:

2 6 7 8 as válaszoló válaszai nekem tökre bejöttek. Mindegyikbe van igazság.

Utolsó voltam csak utólag olvastam el a válaszokat.

2017. aug. 3. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!