Miért nem tudok lebarnulni? Valakinek esetleg van valami tuti ötlete? Átlagban ti mennyi ideig fekszetek a napon és hány óra környékén?
Alapjáraton nem vagyok az a hú de "hófehérke" , de azért barnának sem mondanám magam. Korábban nem volt ilyen problémám, hogy nem ment volna a barnulás. Lehet hogy csak túlzottan türelmetlen vagyok? Elvégre az a 2 óra, amit napozással töltök, telhetne hasznosabban is. Igaz, a szolárium megspórolná az időmet, de a nyaramat édesanyámnál töltöm vidéken és a környéken ilyen lehetőség nincsen. Próbálkoztam már önbarnítóval, de egy idő után elkezd rólam szó szerint lekopni,olyan mintha hámlana le a bőrömről, nagyon csúnya. Délután 4 órától szoktam 6 óráig napozni babaolajjal (természetesen kenek alá naptejet). Egy óra hason, majd 1 óra háton fekve. Lehet hogy többet időt kéne erre szánnom? Nem lehet ezt a folyamatot valamiféle képpen felgyorsítani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
4 után alig fog a nap.
Délben napozz. A sok hülye kencet felejtsd el.
Babaolaj???? Az minek?
Menj délben napra. Maximum a kényes részekre kenj naptejet! Pl. Arc.
Tuti recept:
Vegyél néhány sárgarépát, pucold meg és vágd fel karikákra.
Egy kis lábasba tegyél egy kevés olajat és a főzd üvegesre a belevágott egy fej vöröshagymát. Utána tedd bele a répát és főzd nem túl puhára.
Nálam bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!