Hogyan tudnék szépen lebarnulni?
Figyelt kérdés
Nagyon fehér bőröm van, amivel egyébként alapvetően semmi bajom nem lenne, de minden apró kis seb, karcolás, folt, a szőrtüszők meglátszanak rajta. Illetve tényleg képeken is mindig világítok mert nagyon fehér vagyok. Szóval szeretnék egy picit, pár árnyalattal barnább lenni, viszont nem nagyon szokott megfogni a nap...A múlt hétvégén is végig kint voltam, bár nem napoztam, hanem csak mászkáltam ide-oda, ücsörögtem, de egyáltalán nem látszik meg rajtam. Hogyan lehetne ezt egy picit elősegíteni? A szoláriumban is gondolkodtam, de nem tudom....egy időben az egyik barátnőm is járt (ő is ilyen típus mint én) és nem sok eredménye volt, de kifizetett érte egy csomó pénzt....2017. jún. 2. 14:53
1/1 anonim válasza:
Én a szoláriumot ajánlom, egy próbát megér, és legfőkepp a szolariumkrémtől függ, hogy mennyire fogsz bebarnulni!! Nekem is ilyen a bőröm, de nekem 2-3 alkalom után látszódott az eredmény ( BIO szolit ajánlom a legjobban, ha van a környekeden ilyesmi) :) renelem tudtam segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!