Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves lányok ti, ha anyagi érdekből fekszetek le valakivel akkor mit vagy mennyit kaptok cserébe?
1.: Mégis milyen körülmények között volt neked 14 évesen arra szükség, hogy ezt elhatározd? O_o
Kérdező:
Amúgy egy 14-18 éves lánynak mégis milyen anyagi gondjai vannak [ami nem a szülei anyagi gondjaiból fakad]?
Amúgy erősen kétlem, hogy a 14-18 egy korosztály lenne, ahogy azt is, hogy ha pl egy 14 éves ilyet csinál akkor majd arról pont itt fog beszélni. :D Habár minden csak egyéni hülyeség kérdése.
Nem gondolja, hogy kihasználja? Könyörgöm fizet neki.. nyilván kihasználja vagy szerinted "szerelemből" [14 évesek kedvéért: "azért mert tetszik" XD] dugják meg pénzért? :D
"Amúgy egy 14-18 éves lánynak mégis milyen anyagi gondjai vannak [ami nem a szülei anyagi gondjaiból fakad]?"
Nem kap iphone-t, brühühü.
En 17 eves vagyok. De mar 2 eve nem a szuleimmel elek es nekem jelenleg van egy ilyesmi "kapcsolatom"..
A ferfi akivel vagyok 32 eves es van egy negbeszelt menetunk. Ha hiv akkor atmegyek, szexelunk vagy ahogy kivanja en kielegitem. De nem csak szexualitasrol szol ez.
Nagyon sokat segitett nekem kimaszni egy elegge mely godorbol, szoval alapjaraton nagyon jol ismer, es nekem is sikerult szerintem eleg jol megisnernem ot..tudok a gondjairol stb... Gyakran mesel a csaladjarol is es amugy kedves es megerto ember.
A penzt nem ugy kapom h egy bizonyos osszeg minden akcio utan, hanem egyszeruen ha kell valamire akkor kerek.
De van par kitetel. Pl: drogokra nem kolthetem, es bar tudom h nehezen deritene ki h en mire id koltottem, tiszteletben tartom a kereset. Nyugodtan lehetek mas fiukkal, ahogy o is van mas novel...
Ez egy elegge komplikalt dolog
Valahogy tul kell elnem :)
Vagy ez vagy mehetek az utcara vagy egy nevelo otthonba, szerintem ez igy ertheto
Hát 5-ös... így is az utca embere vagy ha úgy vesszük, pénzért fekszel le másokkal, bocsi egy bizonyos emberrel, de a lényegen szerintem nem változtat.
Kérdező, ilyen korban amit említettél tényleg csak azt tudom elképzelni, hogy minden sz@rt meg vesz neki, mert megkívánja, de ez egy undorító dolog. Kihasználni másokat, hát... nekem soha nem lenne pofám hozzá. A 14 éves lány hozzászólásához annyit, hogy tisztelendő a felfogása, nem le szólni kell, meg hogy ennyi idősen stb. Ha meg az ellenkezőjét mondja az a baj.
21/L
Egy ilyen szituacio miert lenne kihasznalas barmelyik fel reszerol?
A lany megkapja szive vagyat az anyagi javakat, a ferfi tudomasul veszi, hogy ezert fizetni kell ( igy is olcsobb mint egy feleseg). A hiba az szokott lenni, ha a ferfi fulig szerelmes lesz.... Ez uzlet nem erzelem. Europai embernek a 21. szazadban ez furcsa. En itt (DK Azsia) szinte naponta latok ilyet. Sot szemelyesen ismerek olyan lanyt aki 14 evesen ferjhez ment egy 40-es jomodu ffi=hoz. Termeszetesen a csalad jovahagyasaval.
9-es: a 17 eves lany aki irt nagyon szerencses, hogy talalt valakit. Lenyegesen jobb mintha alkalmi parnerek utan kellene kutatni.
En talalkoztam mar 14- eves lannyal aki alkalmi szexualis szolgaltatasbol el.
Az eredeti kerdesre: aki ezt bevallalja, hogy a kek egbe gondolna, hogy ki van hasznalva... ha csak nem kenyszeritik ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!