Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes fiú, kínos randi? Volt már ilyen valakivel? 17/L
A randi bár még nem történt meg, inkább az ismerkedés estjére gondolok. Egy buliban ismertem meg a srácot, aki annyira tetszett hogy már-már minden kínos volt.
Olyan témák jöttek fel, amiről nyáron nem szívesen beszélgetnek. Ez így még oké, elmegy. Na de a hangom is elment a buliban.. az már nem okés. A kínos csend és beszélgetés után nagy meglepetésemre a csávó még mindig próbálkozik elcsábítani a maga nagyon visszafogott módján. Bókokkal halmozott el, melyeken irultam-pirultam. (Az igazság az, hogy a zéró önbizalmam ellenére tapasztalt vagyok fiúk terén és a buliban való ismerkedés terén, de annyira tetszett a fiú hogy minden tapasztalatom elszállt azon az estén) Az est legszomorúbb és egyben fénypontja az volt mikor elbúcsúztunk. Udvariasan búcsúpuszit kért tőlem, melyre bólogattam mint egy kutya, ami a kocsiban szokott lenni. Nos, felkészültem arra a búcsúpuszira, de vigyorogtam mint egy tejbetök így nem elég hogy a fogunk összekoccant egy pillanatra, még a nyelvét is áttuszkolta, melyen meglepődtem, így ráharaptam ijedtemben.
Bár a srác kéri az első randit, kicsit aggódom, hátha lehet ennél kínosabb.
"Olyan témák jöttek fel, amiről nyáron nem szívesen beszélgetnek."
VAnnak ilyen témák?
Menj el vele! Ki ne hagyd!
Én egyszer majdnem véletlen tökön rúgtam azt a srácot akiért meg vagyok bolondulva, szerencse, hogy magas és nem sikerült. xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!