Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy randi? Az első hány évesen volt? Program?
Kb. 2 hete beszélgetek egy fiúval neten, még nem találkoztunk, de nagyon szimpatikus, a gondolkodásmódja és a külsője is bejön, szinte már túl tökéletes:D
Először nem tudtam eldönteni, hogy barátságot szeretne-e vagy tetszem neki, de kiderült, hogy egyértelműen bejövünk egymásnak, és megkérdezte lenne-e kedvem találkozni, igent mondtam, így akkor ez nevezhető az első randinak?
Még sosem volt "igazi" randim senkivel, a szórakozóhelyes ismerkedés nekem nem annak számít,és nem az én világom.
Első randin pár hét ismeretség után mi az ami elfogadható? A helyzet az, hogy minden téren tapasztalatlan vagyok, csókom sem volt még, de ha valakivel kölcsönös a szimpátia, akkor nem ragaszkodom a kézfogáshoz:D
Általában milyen helyre szokás menni? Milyen az első csók? Honnan fogom egyáltalán tudni, hogy valóban meg akarja-e tenni?:D
És végül érdekelne a ti tapasztalatok, hol volt az első, mit csináltatok, miről beszélgettetek:)
Köszönöm a hasznos válaszokat.:)
Én az első randin egy olyan fiúval voltam, akit neten ismertem meg. Sajnos csalódás volt, mert ugyan a srác valóban úgy nézett ki, ahogy a képen és olyan volt a személyisége is, ahogy a beszélgetésekből kiderült, de viszont a test beszéde és a beszéd stílusa sőt az illata is olyan szinten taszított, hogy el sem hittem.
Szörnyű volt és kénytelen voltam vele tölteni az egész napot mivel messziről jött el és nem akartam bunkó lenni.
Mi először elmentünk moziba és utána mekibe. Ez nagyon rossz párosítás. Inkább menjetek el kávézóba vagy sütizőbe és utána sétáljatok egy jót mondjuk egy parkban vagy folyóparton:)
Mi mindenről beszélgettünk és mégis a nagy semmiről szóval nem volt sok értelme xdd
De nagyon remélem, hogy te sokkal jobban fogsz járni :D
Ha szeretnéd kibeszélni a randidat valakivel nekem nyugodtan írhatsz :D meghallgatlak szívesen :)
16/L
Köszi a válaszokat:D
Ő is kávézót és sétát mondott, hogy jobban megismerjük egymást,akkor ez már pozitív:D
Érdekes amit említést,en ugyanezeket vagyok "allergiás",azaz ha valakinek nem tetszik pl az illata, nem úgy tekintek utana már rá,nem tudom ez miért van igy. Az ajánlatokat pedig igénybe vennem, nemsokára írok privit, aranyos vagy:)
Hely: Kávézó, cukrászda, park, tó
Első csók: Ha valóban meg akarja tenni tudni fogod és jönni fog ösztönből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!