Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves lányok ti, ha anyagi érdekből fekszetek le valakivel akkor mit vagy mennyit kaptok cserébe?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ha valaki úgy akarja jobbá tenni az életét, hogy egy olyan sráccal (valószínűleg idősebbel) jön össze aki mindent megvesz neki, esetleg anyagilag támogatja, hogy az pontosan mit és mennyit kap cserébe? És ha van itt ilyen akkor ezt, hogyan éli meg és nem gondolja, hogy ki van használva?2016. okt. 19. 03:03
11/14 anonim válasza:
aki talalt ilyen 15-16 eves lanyt, az hol es hogy talalta?
12/14 anonim válasza:
Engem is érdekelne :) :) Akár privibe is írhat a lány ;)
13/14 anonim válasza:
11-12 nem fog irni. Hol talaltam? Phnom Penh, Kambodzsa.
14/14 anonim válasza:
11- es. Hogyan talaltam? Nem messze ahol lakom volt egy etterem, beneztem pont holt idoben, a lany ott ult, mert nem volt vendeg. Picit beszelgettunk, lejoot az hogy vevo a dologra, par nap mulva eljott megnezni a sofamat :-) 16 kozeli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!