Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti kiknek szoktátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti kiknek szoktátok elmondani vagy üzenetbe megírni, hogy épp az ágyban fekszetek és nem csináltok semmit?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem,ez miért fontos?
2017. jan. 18. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én lány vagyok. De a legjobb fiú barátom szokott ilyet írni. Viszont csak úgy,mert leírja épp mit csinál.
2017. jan. 18. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagy elmondja épp mit csinál.

.... Ez lemaradt.

2017. jan. 18. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Aki tetszik.
2017. jan. 18. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ilyet akkor írok, amikor épp nem csak "azt" csinálom :DD

Semmiképp se gondolja, hogy tényleg fekszem és nézem a plafont. A-a

2017. jan. 18. 23:28
 5/6 Stark2000 ***** válasza:
Kb senkinek. Ha még az ágyban vagyok, valszeg nem keltem fel rendesen / már alszok, akkor pedig nem nyúlok telefonhoz. :D Délutáni szundi alatt max, akkor is csak épp annak mondom el, akivel beszélgetek. Fontosnak nem fontos, ha megkérdezik mi a helyzet, csak szóba ejtem.
2017. jan. 19. 01:19
 6/6 Zedricht ***** válasza:
Aki kérdezi. Szoktam telefonozni az ágyamban mivel minden nap 5-6 körül érek haza így ez egy kis pihi.
2017. jan. 19. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!