Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Gyorsan valaki tanácsot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Gyorsan valaki tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Táborba vagyok és van egy lány itt aki nagyon tetszik. Itt vagyunk Horvátországban és nem engednek el sehova minket. Mind egy. Az a lényeg hogy láttam kártyázni a barátnőivel. Arra gondoltam hogy felhívom délután a szobában hogy kártyázzunk. Nem tudom hogy mit várhatok. Jó képű vagyok, ő is nézett már engem. Nem akarom annyiban hagyni. Facebooon bejelöltem éés vissza is jelölt. Valami tanácsot szeretnék kérni.

Előre is köszönöm!

2017. júl. 8. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ne várd hogy ilyen gyorsan reagál majd rád. Mert nyomulósan nem fog kedvelni téged. Én csak tanácsot adtam hogy miért ne légy nyomulós. Amit tehetsz hogy szépen kéred hogy játszunk e ? Vagy ilyesmi és szépen köszönsz minden. Ha meg gyorsan nyomulósan sietsz akkor a negatívat kapod eldob a francba. Vigyáznod kell a lányokkal.
2017. júl. 8. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Először is kezdeményezz beszélgetést vagy valami, mert így tuti nem lesz benne. Esetleg menj oda hozzájuk ha kártyáznak a baratnőivel és beszélgess velük majd próbálj meg csak vele beszélni vagy a mondanivalódat neki szánni.
2017. júl. 8. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyet értek,szerintem is menj és kérdezd meg tőlük hogy be-i szálhatsz kártyázni..ha megmondja igen akkor az már egy pozitívum ha meg nem akkor meg egyel lejjebb kerültél.... de ha folyton nézett téged akkor szerintem bevesznek a partiba :D :D de előszőr is csak barátkozz vele össze aztán kiderül a többi menet :D sok sikert
2017. júl. 8. 20:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat!
2017. júl. 8. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!