S. O. S. Pár óra múlva indulunk a tengerpartra és nekem megvan! Tudtok gyorsan valami tanácsot ajánlani?
3 napja menstruálok, általában 4-5 napig szokott tartani és az első 1-2 nap szokott "vészes" lenni. Tampont még nem merek használni!
Anyu tudja hogy megvan mégsem szól apunak én meg nem merek neki szólni!! Szerintetek bemehetek betéttel, a vízbe, vagy zárjam ki? Maradjak a parton? De az nem lesz apunak feltünő? Nagyon szégyenlem sajnos magam előtte! Tudtok nekem gyorsan tanácsokat adni, hogy a korombelikek ilyenkor mit szoktak csinàlni? Kérlek segítsetek, anyut nem tudom megkérdezni, mert elment a boltba és kb. 1 óra mire hazajön, aztán már nem marad sok időm!
13/L
Köszönöm a válaszokat!!! (Jelen esetben) sajnos tengerpart mellett élünk. Anyu hazaért és megbeszéltem vele, hogy ma ne menjünk, mert 3 nap múlva meg még melegebb lesz és addigra már el múlik a vérzés.
Tampont, igazából azért nem merek használni strandra, mert az osztálytársaim elrémisztettek, betéttel meg még sosem voltam vízbe, sőt még úgysem voltunk a parton, hogy megvan és ezért estem kétségbe. Sajnos apu előtt eléggé szégyenlős vagyok, a bikinit is csak nagy nehezen viselem előtte.
Mégegyszer nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!