Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha egy félreérté...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha egy félreértés miatt "kerüljük" egymást? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel tök joban lettem,valami tortent vele amirol én tudtam ezert rákérdeztem,majd elmontam neki amit tudtam ....másnap rairtam hogy remelem nem haragudott meg ezert mondta hogy dehogyis elkezdtünk beszélgetni majd küldtem neki valamit amit o nagyon felre ertett (szerintem azt hiszi tetszik nekem,majd visszahallottam mindent amit mondott rólam "nem nagy dolgokat de na ")ballagási próbán nem akartam hozza szólni de o azt hitte hogy fogok neki koszonni..de nem meg ra sem neztem..ballagáson ugy nézett ram ezert intettem neki ..es oda adtam neki az ajándékot amit akartam..azt is felre értette..ezutan ramirt mintha semmi sem tortnent volna majd meg visszahallottam valamit..ezert kitöröltem mindenhonnan....de tisztázni akarom magam mit tegyek ?

2017. júl. 5. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelöld vissza, írj neki és beszéljétek meg! Ha tenyleg félreértés, akkor biztos megérti. Így hogy a konkrét sztorit (hogy mi volt vele, mit értett félre, mit hallottál vissza) nem ismerem, csak ennyit tudok ajánlani. :)
2017. júl. 5. 22:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet majd találkozunk baráti körben...ott mondhatnám?
2017. júl. 5. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért érdekes hogy nem érdekel téged de ennyire részletesen követed őt, tudatosan próbálod kerülgetni. Nem azt mondom hogy van alapja, de nézz magadba, kicsit sokat/részletesen foglalkozol vele.

Ha nem akarsz semmit, tisztázd vele, hogy hamar elsimuljon az ügy.

2017. júl. 6. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!