Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha motorozás közben a lany atolelne, azt nem értenétek félre, igaz? Lányok veletek mar volt ilyen szitu?
Elvileg motorral jön majd ki elem egyik fiú ismerősöm, hogy elvigyen hozzájuk (apukájanak lesz a szulinapja ) és miközben megyünk kapaszkodnom kene 😃
Múltkor csak a vállat mertem megfogni, de nem volt így a legstabilabb 😃
Ezért gondoltam, hogy most majd inkább atkarolom 😃
De mivel én nem akarok tőle barátságnal többet és szerintem o sem, de mar szerintem volt, hogy félreértett 1 dolgot es nem akarom, hogy ezt is felreertse
Szóval a kérdés, hogy ti félre értenétek egy ilyen szituációt?
Lányok, veletek mar volt ilyen? (Esetleges sztorikat is szívesen olvasok, akar privátban is :) )
Kort es nemet is legyszi :)
16/L
17/F
Igen,majd nyilván abba fogok kapaszkodni 😃
Nem terveztem meg a felső testet sem letapizni 😂👌🏻😁
Egyszerű, vedd elő a "haver szójárást". Ha tudatni akarod egy fiuval hogy ez csak barátság, és nem érzel iránta semmit és nem is akarsz tőle semmit, akkor vesztenivalód nincs.
AZ ŐSZINTESÉG a kulcs. Mondom:
"Hé! Átkarolom inkább a derekad mert ha nem baj nem akarok meghalni. Haha!! Múltkor a válladba kapaszkodtam, de az kissé instabil volt." És akkor megfogod a derekát.
Semmi kérdés hogy szabad e, mert azzal azt mutatnád hogy zavarban vagy és foglalkozol ilyen dolgokkal. Légy spontán és brutál őszínte humorosan!
Én férfi vagyok, de a félreértések elkerülése végett inkább meg szoktam keresni a "majrévasat" :-) ez általában minden motoron van. A nagyrobogók ilyen szempontból jobbak, mert melletted van a kapaszkodó, keskenyebb motorokon a feneked mögött, na ez már macerásabb, de legalább a saját kezedtől nem csúszol le hátra, ha a pilóta odahúzza neki (mert deréktámasz az nincs :-D )
Ez a hátsó kapaszkodós sztori nem szokott kényelmes lenni nekem se, de így legalább egyértelmű, hogy semmi buzulás :)
Mondjuk mivel te nő vagy, szerintem - mint ahogy már írták előttem - vicces formában szögezd le, hogy a saját biztonságod érdekében kapaszkodsz.
4. Az o motorjan tudtommal nincs hatul kapaszkodo, mivel eredetileg 1 szemelyes :D
De kitudja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!