Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy beszéljem le a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljem le a páromat motorkerékpár vásárlásról? 23L

Figyelt kérdés
Barátom 26éves, és 6éve vagyunk együtt. Régen motorozott, valami 600 köbcentis motorja volt, és eljárt haverokkal túrázni 5-6napra is. Elég komoly a kapcsolatunk, már a házasság és gyerek is szóba került. Nemszeretném, hogy megint olyan sokáig elcsavarogjon. Vagy ezzel már nagyon önző vagyok, és túlságosan magamhoz láncolom? Nem attól félek, hogy ezidő alatt megcsal, teljesen megbizom benne, egyszerüen féltem. Habár tapasztalt motoros, de nembir magával és ha teheti akkor 200felett is megy.

2016. júl. 28. 10:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
22%
Tipikus agy nélküli! Én inkább attól tartanék hogy ottmarad.... de neked a megcsalás a fontos. Eszem megáll!
2016. júl. 28. 10:14
 2/25 A kérdező kommentje:
Légyszives olvasd el mégegyszer. NEM attól tartok, hogy megcsal, hanem attól, hogy baleset éri
2016. júl. 28. 10:16
 3/25 anonim ***** válasza:
32%

Mielőtt leírnám, mi a gond ezzel, leszögezném, hogy megértelek, mert az én párom is meg van "bolondulva" a sportautókért, motorozott már ő is mellettem. Szabadnapjain esténként ér haza, mert nagyon sokat szereli szenvedélye tárgyát.

Én azt vettem észre, hogyha próbáltam lebeszélni, akkor annál jobban csinálta és felháborodott rajta, vagy ha abba is hagyta egy időre akkor mást sem hallgattam csak azt, hogy neki hiányzik.

Igazából saját magától kéne belátnia hogy milyen szintig nem megy a hobbi a párkapcsolat rovására.

Esetleg mondhatod neki, hogy félted.

Szerintem nem vagy önző, a kérdés, hogy szerinte az lennél-e ha vissza próbálod tartani.

Akkor beszélném le róla, ha látom hogy nem él-hal a dologért annyira.

Ha nem lehet akkor én is keresnék magamnak hobbit, végülis így neked is marad időd saját magadra.

Nekünk viszont már gyerekünk van. Míg ő vígan azt csinal amit szeretne én addig beleragadtam a gyerek-háztartás-gyerek körbe teljesen egyedül. Emellett nemsokára dolgozni is visszamegyek és szerintem addigra sem lesz kulonb a helyzet.

A kérdés hogy mennyit és hogyan akar. Mindenképpen alkalmazkodni kell egymáshoz.

Bocsi, hogy sokat írtam magamról. Saját példám jutott eszembe a kérdésedről.

Remélem azert sikerul kozos dűlőre jutni :)

2016. júl. 28. 10:22
 4/25 anonim ***** válasza:
63%
Te nem a balesettol felted, hanem attol hogy esetleg elete lesz rajtad kivul is, es nelkuled is jol erzi magat. Te egy normalis kapcsolattol felted, ahol nem csugghetsz rajta a 0-24-ben. "Nemszeretném, hogy megint olyan sokáig elcsavarogjon." - tessek, le is irtad.
2016. júl. 28. 11:05
 5/25 anonim ***** válasza:
73%

Én, pasiként teljesen megértelek. Tervbe a baba. Rád fog maradni, mert neki kell a szabadság. A szabadsággal nem is lenne baj, de minek hozzá a család, amit csak úgy lepasszol, mert neki menni kell.

Azt is értem, meg lesz a baba, nem szeretnéd egyedül felnevelni és közben a temetőbe virágot vinni.

Ne tervezzetek semmit és vidáman járjatok kötöttség nélkül motorozni.

2016. júl. 28. 11:20
 6/25 anonim ***** válasza:
49%

Uhh megtudom érteni.

Remélem a motorozást választja.

2016. júl. 28. 11:23
 7/25 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy mi ez a negatív hozzáállás? Aki motoros, lassan elkönyvelik halottnak... Szánalmas.
2016. júl. 28. 11:24
 8/25 A kérdező kommentje:
Azért van úgy elkönyvelve, mert sokan túl merészek, felelőtlenek. Gyakran semmibe veszik a szabályokat. Tisztelet a kivételnek, de az én párom sajnos az előbbiek táborát erősiti. Kérdésben emlitettem is, hogy akár 200al is megy
2016. júl. 28. 11:31
 9/25 anonim ***** válasza:
Párom velem motorozik, hol egy motoron, hol kettőn megyünk. Komolyan nem értem, bocsi kérdező, hogy jönnék én valaha is ahhoz, hogy megfosszam a szenvedélyétől? (Vagy ő az enyémtől) Baba ide vagy oda. Az élete szerves része, ezt elfogadom és támogatom, mert boldog lesz tőle. Ha valaki igazán motoros, azt nem lehet abbahagyni. Párom exe is tiltotta volna kb 2 év után, mikor azt hitte már jogosult irányítani a másik életét. El kell fogadnod, önálló érzésekkel rendelkező felnőtt férfi. Nem tilthatsz neki semmit, vagy vállald a hosszútávú következményeket.
2016. júl. 28. 12:42
 10/25 veterán vas ***** válasza:
72%

Úgy tűnik, nem tudsz (vagy nem akarsz) különbség tenni a féltés és az önzés között. Az elsőnek állítod be, de valójában a második van a háttérben.

Szerintem a legjobb úton haladsz, hogy elűzd magadtól. :(

2016. júl. 28. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!