Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem le a páromat motorkerékpár vásárlásról? 23L
#18 biztosan nem velem vitatkozol, mert én azt írtam:
"Akinek meg a 200 km/h kell, annak meg nem gyerek." (kell)
Semmi rossz szó nincs a motorozástól, csak én meg autózok épp eleget, és látom milyen az a magyar utakon.
Azt se írta senki, hogy a gyerektől besavanyodik az ember, csak akinek nincs.
Akinek ez a sebesség az élete az orosz rulett-függő, mentettem meg két ilyennek az életét de csak mert jók a reflexeim.
De az ne tervezzen családot.
Nem vitatkozok csak a véleményem írtam le :)
Nézd, nem egy, nem kettő gyerekes család apát ismerek aki motorozik, és van aki bizony száguldozik. Szóval a kettő nem zárja ki egymást.
Sőtt olyan családapáról is tudok aki külföldön teljesített katonai szolgálatot, elég veszélyes környezetben. Attól mert van gyerek még nagyon sokan csinálnak veszélyes dolgokat, csak erre akartam rávilágítani. Szóval nem a kérdező párja lenne az első aki ilyet tenne és nem is az utolsó...
Persze nyilván nem szerencsés dolog ezzel egyet is értek mint mondtam.
#21!
El foglak keseríteni. :(
A baráti körömben több olyan pasi van, aki motorozott, aztán megnősült, gyerekek születtek, és még mindig motorozik.
/ráadásul nem is a "babettával elgurulok a piacra" kategória/ ;)
Képzeld, van köztük olyan, aki már az unokát tanítja motorozni.
Az a Te a dolgod, hogy valami oknál fogva nem bírod a bikereket, de lásd be, nem gyenge elfogultság részedről, ha az alkalmankénti motorozást orosz-rulettel azonosítod.
#23, nem keseredek el, adjon nektek az Úr hosszú életet!
Én nem az alkalmankénti motorozásról írtam, sőt nem is a motorozásról.
"Akinek ez a sebesség az élete az orosz rulett-függő, " -
az "ez a sebesség" a 200 fölöttet jeleni, ha motorozol, akkor te igazán tudod, hogy az azért egy másik világ.
Én megértem hogy imád motorozni, én lány létemre is imádom őket. Vagy legalábbis imádtam. Most volt nemrég egy éve, hogy egy motoros imserősöm meghalt balesetben. Tapasztalt motoros volt, a szülinapjára vett magának egy új motort és kipróbálta. Először és utoljára. Gondolom ilyen története mindenkinek van motoros körökben ez elég gyakori sajnos.
Ne haragudj, de én motoros pasival sosem kezdenék, a te helyedben nagyon komolyan megbeszélném vele ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!