Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem le a páromat motorkerékpár vásárlásról? 23L
Szerintem ott a baj ha az úrfi nem tudja megállni hogy ne csavarja neki. Még a tapasztalt motorosokkal is történnek balesetek sajnos. Ha ő ész nélkül megy azon te nem tudsz változtatni.
Lehet motorozni én azt mondom, de NORMÁLISAN, ha ökörödni akar meg vegyen jó védőfelszerelést, és menjen pályára, ne közúton száguldozzon.
De ezek mint mondtam nem rajtad múlnak.
Neked viszont azt mondom attól mert szóba került a gyerek meg a házasság még nem biztos hogy lesz is. Tiltani ne tiltsd neki a motorozást. Simán belefér kis hétvégi mocizás, évente talán egy túra is... Szerintem...
Szerintem ne tervezz családot, gyereket, aki 200-zal szeret motorozni.
Hogy félted, azt nagyon is meg tudom érteni, az 5-6 napos csavargások - egy nem túl nagy sűrűséggel szerintem beleférnének.
Mondok példát, hegymászók. Ugyanaz, mint amit itt leírtál, hosszú túrák, életveszély. Volt az a hegymászó, Erőss Zsolt. Még akkor is ment, járta a hegyeket, mikor fél lába helyett protézisa volt. Meghalt. Feleség ott maradt két gyerekkel.
Lebeszélni ezt az embert te semmiről nem fogod, mert neki ez az élete. Biztos mondtad már neki, hogy ne menjen 200-zal, érdekelte? Ezek szerint nem. Ezután se fogja.
Két választásod van.
1, Vele maradsz, tűröd, hogy eljár sok időkre, neveled a gyerekeket otthon addig. Ha meghal, egyedül tartod el a családot. 200-zal menni még autóval is könnyen halálos lehet, egy motoron egy váz sincs, ami minimálisan védjen.
2, Szakítasz vele, és keresel valakit, aki szintén családot szeretne, ott van veled, mikor szülsz, és segít a gyerek körül. Kisebb valószínűséggel hal meg, és hagy magadra, mert legalább direkt nem keresi az életveszélyt.
Az én szerelmemnek is a szenvedèlye a motorozás.
Ő nem szokott 200zal menni.De tök mind1, mert 50nel is meghalhat.
Mindig izgulok érte, de soha nem kèrném, hogy miattam mondjon le a motorozásról.
Az meg egyáltalàn nem zavar, hogy motoros túrákra megy, sőt örülök, hogy vannak barátai, van hobbija, nem pedig egy otthon ülős savanyú pofa, akit kézi gránáttal sem lehet kimozdítani a lakàsból.
Amikor megismerte, nem hiszem, hogy "már a házasság és gyerek is szóba került. " - szóval aki 26 évesen is a 20 éves világát éli... arra én nem számítanék semmiben.
A gyereknek meg apa kell, nem életbiztosítás.
Akinek meg a 200 km/h kell, annak meg nem gyerek.
Vitatkoznék az utolsóval, ugyanis attól hogy valaki motorozik az nem gyerek. Menj el egy motoros találkozóra, az átlag életkor 35 felett van....(ebben van kb. 20-60 évesig mindenféle ember) :)
Az meg hogy gyereket szüljünk és csak annak éljünk egy nagy baromság. Attól mert gyerek van, még nem azt jelenti hogy be kell savanyodni, otthon ülni a gyerek mellett! Az hogy 200 al száguldozik az egy dolog, arról megvan a véleményem, de maga a motorozás egy szép hobbi.
Ja és az utcára se menjen ki akinek gyereke van sőtt a gyereket se vigye ki mert elütheti az autó. :s
Na mindegy bocsi ez most kijött belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!