Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Motorozni vágyó, vagy éppen már motorozó lányok! Nektek a pasitok is motoros?
Figyelt kérdés
Vagy nem ez alapján válasszátok? Mi vett rá titeket, hogy motorozni akarjatok, honnan jött ez az ötlet?2015. júl. 8. 13:50
1/4 anonim válasza:
Nekem a párom motorozik. Ha elég idős leszek éni s fogok. Nem az alapján választom meg barátomat hogy motoros e vagy sem. Itt egyszerűen így alakult. Nekem mindig is jobban tetszettek a mocik mint az utók. Gyorsabb, kissebb, irányithatóbb. Kell ennél több?!:D
3/4 anonim válasza:
nekem barátomnak volt 3 féle motorja, 18-19 éves korában még motorozott, de már nem (most 21). én egyáltalán nem ez alapján választok.:)
tesóm és haverom motoroznak, apukámnak is vam motorja, szerintem tőlük kaptam a kedvet.
4/4 anonim válasza:
Apuval szoktam motorozni,szeretem,de a barátom biciklis,így jobban megszerettem a biciklizést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!