Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ciki lányoknak...

Szerintetek ciki lányoknak motorozni?

Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi
2015. máj. 11. 16:24
 2/7 SándorÚr ***** válasza:
88%
egy kisebb tömegü motort amit könnyen tud arrább tolni, vagy kitámasztani (sztenderre rakni) azzal nem ciki. Az a ciki amikor van egy több száz kilós motor a csaj meg 50kg és csak szenved vele.
2015. máj. 11. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább cool :D Bár a saját esetemben teljesen természetesnek tekintem. Szeretek motorozni, úgyhogy ha van rá pénzem, teszem, ez magától értetődő. Hogy lenne már ciki? Az cikibb, hogy nem vagyok jó benne, de igazából az se vészes, veszélyesen azért nem közlekedem, az pedig nem gond, ha nem olyan gyorsan veszem be a kanyarokat, mint sokan mások. De ennek a világon semmi köze a nememhez.

A súly sem feltétlenül gond. Akinek 4-600 kilós mocija van, az hiába férfi, az sem igazán kapja fel, ha eldől... Kezelni pedig attól függ, az alacsony súlypontúakkal nincs akkora gond. Nyilván ha bármilyen okból nem bír vele (súly, magasság, erő), akkor ne vezesse.

Én szeretem a könnyű, de főleg alacsony motort, mert alacsony vagyok és kezdő. Egyszer fel kellett tolnom a hegyre, ahol lakom, földúton. Az nem volt sétagalopp, de nehéz motorral nem is ment volna. Viszont ez ritka esemény, nem szempont a motorválasztásnál. Simán megvennék egy jóval nehezebb cruisert (az enyém is az, a magasság miatt, bár be is jönnek), ha amúgy a mérete jó, megbízható, a hangja pedig szép... :D De persze előnyösebb a könnyebb, a fogyasztásnak is az tesz jót s bár ez sok motorost nem érdekel, engem igen. Nem a pénz miatt.

2015. máj. 11. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Sőt...
2015. máj. 11. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
hátul ülni na az ciki
2015. máj. 11. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki :)
2015. máj. 12. 00:09
 7/7 Peetmondoo válasza:
Nem ciki, sőt kuriózum :)
2016. máj. 30. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!