Lányoknak fogszabályzó+szemüveg ciki?
Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 18:35
1/11 anonim válasza:
Szerintem a szemüveges lányok a legszebbek :)
2/11 anonim válasza:
hány éves vagy? meg inkább mutass fotót úgy ellehetne dönteni neked hogy áll
3/11 A kérdező kommentje:
13 vagyok. Nemtudok képet küldeni :/ 4 éve van szemüvegem, de még nincs fogszabályzóm, csak előre kíváncsiskodtam :)
2014. máj. 18. 18:54
4/11 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok :D nembaj, ha nem tudsz képet küldeni, de leírhatod hogy nézel ki (stb.) priviben és megpróbálok magamban alkotni egy képet rólad, aztán mondok véleményt :D
5/11 anonim válasza:
1 hete lettem szemüveges.. elöszőr féltem h ki mit mond majd, de senki nem is foglalkozott vele! :) nem ciki ha olyat választasz ami illik hozzád :)
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi:) de inkább a fogszabin van a hangsúly, szemüveget már 4 éve hordom :)
2014. máj. 18. 20:17
7/11 anonim válasza:
A fogszabályzó szerintem nagyon laza külsőt kölcsönöz - ezt nem szánalomból írom, tényleg ez a véleményem.
8/11 A kérdező kommentje:
:)
2014. máj. 18. 21:08
9/11 anonim válasza:
Nem ciki, én is kis korom óta szemüveges vagyok...mikor eljött a kamaszkor magamtól vettem a fejembe hogy fogszabályzó kell - persze ha a szüleim támogatják...Ők maguktól nem akarták, mert féltek, hogy összeveszek velük hogy elcsúfítanak...
De igazából gondolj bele: most könnyebb formálni a fogsorodat, amíg fiatal vagy, ha be is szólnak (mindenhol vannak bunkók) nem megéri a tökéletes mosolyt felnőtt korodra?:D
Belém is belém kötöttek párszor, de én nagyon örülök így felnőtt fejjel, hogy bevállaltam...most bonyolultabb és drágább lenne, és ténylag nagyon szép lett a fogsorom, megérte teljesen a "szenvedést"...:D
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. máj. 19. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!