Szemüveg + fogszabályzó?
basszus én annyira várom a fogszabályzómat :O de csak jövőre lehet anyagi okok miatt ://
engem nem érdekel a kinézete :D szerintem még aranyos is :D
Még emlékszem, mikor általános iskolába jártam, divat volt a fogszabályzó, mki azt akart, és azon ment a verseny, hogy kinek milyen színű gumijai (?) vannak.
Szemüvegem 7 éves korom óta van. Volt, hogy én is azt gondoltam, csúnya vagyok emiatt, de annyiféle keretet lehet ma már kapni, hogy gyakorlatilag még "ékszerként" is hordhatod, dobhat a megjelenéseden. Szóval nem gáz, nyugi.
25l
Hát nálunk most is divat, mert mikor felrakták, akkor mindenki olyat akart. Igaz, nekem átlátszóval csinálták, de mindenki más színeset csináltatott volna...
Az előttem hozzászólónak igaza van. Egyébként ma meg mindenkinek jól áll a szemüveg. Ismerek nem egy olyat, aki csak divatból csináltatott szemüveget. Ne érezd magad benne csúnyának, mert biztos csinos leszel benne ;)
A szemüveg jól is nézhet ki, ha divatos, modern kereted van. Ha meg tényleg nagyon zavar, akkor lehet kontaktlencséd is, ha elmúltál 14 (nekem is az van).
Fogszabályzó: nekem is van és szerintem egyáltalán nem gáz. Sőt, mondták többen is, hogy jól áll és hogy tök aranyos vagyok vele. :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!