Szemüveg és fogszabályzó?
A szemüveg nemgáz,főleg ha még jól is áll;)
Ha pedig zavarna,ott a kontaktlencse.
A fogszabályzó,meg már manapság,akkora divat,már a szivárvány összes színébe választhatsz magadnak,és egy-két év múlva gyönyörű lesz a mosolyod!;) 14L
Szia! Hát, erről eszembe jutott egy sztori, úgyhogy megosztom veletek :D
7.-ben elmentünk anyával fogorvoshoz, éjszakai fogszabit kaptam, hordtam is fél évig. Utána szemüveges lettem és aznap, mikor megkaptam a szemüvegem, mentünk fogorvoshoz és kijelentette, hogy állandó fogszabályzóra van szükségem. Benne is lettem volna meg minden, amikor a bunkó fogorvosnő azt mondta, hogy na most már szemüveges is leszel, fogszabályzós is leszel, mint egy igazi lúzer...
Szó szerint ezt mondta, sose felejtem el :S Végül leléptem a fogorvostól és nem mentem vissza többé :) A szemüveget se hordom azóta, csak ha itthon vagyok és olvasok, de amúgyis látok végülis szemüveg nélkül, nem olyan erős :)
Bocsi, hogy hosszú lett a sztori, csak ezzel azt akarom mondani, hogy tönkrevágta (volna) az önbizalmam a szemüveg és a fogszabi :) Viszont ha szép keretet választasz ami illik az arcodhoz, az még jó is :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!