Szemüveg és fogszabályzó?
Áhh nem ciki az...Nekem is van fogszabályzóm...
Szemüveg eddig még nem kellet,remélem nem is fog kelleni...
Szerintem egybe is jól állhat a kettő...
Ha úgy vesszük,a szemüveg rosszabb mint a fogszabi mert azt örökké hordanod kell...Dehát ez neked nem jelenthet gondot,
mivel imádod a szemüveged és jól is áll mindenki szerint
:D:D:D
A fogszabályzó meg nem vészes,először kellemetlen és fájni is fog egy picit,ahogy feszíti a fogaidat,de egész jól meg lehet szokni...És ha nem olyan görbék a fogaid,hamar le is szedik...:P
Úgyhogy ne aggódj...
Viszont betti a csúnya lány a végén szép lett!! :D (azt hiszem... X))
A fogszabi nem azért van, hogy jól álljon, hanem hogy ha végre megszabadulsz tőle szép szabályos fogaid legyenek :)))))
Tudom régi kérdés de azért írok... Szemüveges és fogszabályzós lány vagyok. És akármilyen fura, több sráccal kavartam azóta amióta fenn van, mint előtte. Egy fiú például észre se vette hogy van fogszabályzóm, csak az első randinkon:D
A fogszabit pár hónap múlva leveszik, hát mit ne mondjak, nagyon várom már. De a fogaimat tényleg szépen rendbehozta, utána végre teljesen felszabadultan nevethetek:D
Ja és csöppet se nézek ki úgy, mint Betti a csúnyalány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!