Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemüveg és fogszabályzó?

Szemüveg és fogszabályzó?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy szemüveges vagyok. Mindenki szerint nagyon jól áll, de nemsokára lesz fogszabályzóm...Külön mindkettő állhat jól..de egybe?? Úgy fogok kinézni mint Betti a csúnyalány :( vélemények ? :) köszi előre is .
2011. ápr. 22. 19:12
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nekem is van fogszabályzóm és szemüvegem is. Igaz, suliba meg a városba a kontaktlencsét hordom, mert nem szeretem a szemüveget a fogszabályzóval, de ez csak az én hülyeségem. Tudom, hogy emiatt nem kéne szégyenkeznem, de ez van. Viszont, remélem, hogy neked nagyobb az önbizalmad, mert igen is nézhet ki jól. Nekem azt mondják, hogy hülye vagyok, amiért nem veszem fel a szemüvegemet csak otthon, de ez az én problémám. Legyél bátor! :)
2011. ápr. 26. 18:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Áhh nem ciki az...Nekem is van fogszabályzóm...

Szemüveg eddig még nem kellet,remélem nem is fog kelleni...

Szerintem egybe is jól állhat a kettő...

Ha úgy vesszük,a szemüveg rosszabb mint a fogszabi mert azt örökké hordanod kell...Dehát ez neked nem jelenthet gondot,

mivel imádod a szemüveged és jól is áll mindenki szerint

:D:D:D

A fogszabályzó meg nem vészes,először kellemetlen és fájni is fog egy picit,ahogy feszíti a fogaidat,de egész jól meg lehet szokni...És ha nem olyan görbék a fogaid,hamar le is szedik...:P

Úgyhogy ne aggódj...

2011. ápr. 26. 19:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Viszont betti a csúnya lány a végén szép lett!! :D (azt hiszem... X))

A fogszabi nem azért van, hogy jól álljon, hanem hogy ha végre megszabadulsz tőle szép szabályos fogaid legyenek :)))))

2011. ápr. 26. 21:09
 14/17 A kérdező kommentje:
nayyon köszönöm a válaszookat :) csak az a bajj h nincs valami sok önbizalmam :( de ez nagyon jól esett köszii :) 13/ l
2011. ápr. 27. 15:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Tudom régi kérdés de azért írok... Szemüveges és fogszabályzós lány vagyok. És akármilyen fura, több sráccal kavartam azóta amióta fenn van, mint előtte. Egy fiú például észre se vette hogy van fogszabályzóm, csak az első randinkon:D

A fogszabit pár hónap múlva leveszik, hát mit ne mondjak, nagyon várom már. De a fogaimat tényleg szépen rendbehozta, utána végre teljesen felszabadultan nevethetek:D

Ja és csöppet se nézek ki úgy, mint Betti a csúnyalány.

2011. aug. 1. 15:02
 16/17 anonim válasza:
képzeld el, pontosan ez van velem is...de tényleg. mintha te lennél én..ugyanezt gondoltam meg minden...én nagyon félek
2013. jún. 29. 18:12
 17/17 anonim válasza:
sziasztok 13 vagyok (lany) es nemsokara kapok fogszabalyzot. Azon izgulok h mivel szemuveges vagyok ezert nem fog jol allni😭 sokan mondtak h de hat mindenkinek jol all. Tudtok vlmit tanacsolni/mondani?
2019. okt. 1. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!