Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
Egy ideje rendszeresen beszélgetek egy sráccal,egy suliba járunk csak másik évfolyamba,és eddig nem volt olyan nap hogy nem beszéltünk,chateltünk.Egy bizonyos apropóból kezdtem el vele chatelni,hogy segítsek az egyik osztálytársamnak hogy megtudja,mit is gondol róla.De aztán mint kiderült semmit sem gondol róla,ugyanis alig ismeri a lányt.Ez így oké is volt,de az osztálytársam nem adta fel ,mindig nyomult rá ,szinte már zaklatta szegény gyereket.Engem meg nem igazán érdekelt ,hiszen az ő dolga ,azt csinál amit jónak lát ..Mind addig amíg ,mint kiderült velem többet beszél a srác mint vele ,ráadásul mindig lecukiz,azt mondja milyen aranyos vagyok(pedig egyáltalán nem vagyok az),nemrég még le is nyuszizott ..és ebből jött a féltékenykedés,de már annyi hogy Dunát lehetne fakasztani belőle ,pedig nekem nem tetszik a srác,szimplán barátként tekintek rá...De nem!Mert nekem tuti bejön,mivel "bele vagyok buzulva a telefonba" amióta ismerem.Pedig én jól meg mondtam egyrészt az osztálytársaknak,másrészt pedig a srácnak,és a lánynak is hogy nekem nem való kapcsolat,nem is akarok ,sőt még a szerelmet is ahogy lehet csak kerülöm.De a kérdésre visszatekintve: Szerintetek bejövök a srácnak? mert akkor megtudnám vele beszélni ,hogy én csak barátként tekintek rá ,és elkerülhetjük a félreértést.Csupán nem szeretném abban az érzésben részesíteni hogy csak hülyítik,azt jó..mert jól tudom milyen az,és nem a legkellemesebb dolog .2016. okt. 16. 08:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem be jöhetsz neki! De amikor személyesen találkoztok akkor hogyan viselkedik mit csinál?
Beszéltek személyesen is?
2/3 A kérdező kommentje:
Személyesen csak annyi hogy néha összefutunk a folyosón,de néha néha megbeszéljük hogy nagyszünetben összegyűlünk beszélgetni ,akkor meg csak annyit figyeltem meg hogy általában közel hajol ,és tartja velem a szemkontaktust.Meg nem régiben volt egy kisebb buli amiről előbb eljöttünk a kelleténél(a lánnyal akit megemlítettem ,és a volt barátommal).Majd elmentünk a parkba beszélgetni így hárman ,később a srác is csatlakozott pár haverjával,nos ők ittak ,meg még egy pár osztálytársam is.Én meg oda mentem a volt barátomhoz beszélgetni ,mert ő nagyon elkülönült ,és kíváncsi voltam mi van vele.A beszélgetés vége felé meg simogattuk a egymás hátát(mert rohant hideg volt,és voltunk olyan hülyék hogy nem öltöztünk fel),erre a srác oda kiabál:HÁT ITT MÁR MINDENKI SIMOGATJA A MÁSIKAT!!HÁT MILYEN DOLOG EZ!?! -meg hasonlók.Bár ezt lehet csak azért mondta ,mert állítása szerint :elég sokat ivott .
2016. okt. 16. 09:02
3/3 anonim válasza:
A leirtak alapján te tuti be jössz neki de a barátnőd meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!