Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Esetleg bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg bejövök neki?

Figyelt kérdés
Annyi lenne,hogy van egy egyel fölöttem járó srác gimibe akit hát még úgy a nyár folyamán ismertem meg és én elsős lettem most és sulistársam lett. Ugyebár ált köszönünk egymásnak de ha elmegyek mellette mindig néz rám mint borjú az újkapura de a köszönést én kezdeményezem beszélgetni éppen csak akkor beszélgettünk amikor még nyáron kint volt a pályán focizni,de a haverjának haza kellett mennie én meg futni voltam és utána együtt foci közbe beszélgettünk. Ill buszon amikor nincsenek ott a haverjai akkor szoktunk dumálgatni meg ha együtt megyünk haza. Párszor ültem is már mellette és ahogy közeledtem felé nézett nyelt egy nagyot ill amikor megkérdeztem,hogy ülhetek e mellette kitágult a pupillája és mosolyogva igent mondott. Köszönéshez visszatérve pedig mindig ő köszön előbb ha nincs ott haverja :)

2016. okt. 5. 23:01
 1/3 anonim válasza:
szia,szerintem ez mindegyik idősebb fiúnál így van,hogy a haverjai előtt játsza magát,és hát mivel te vagy a fiatalabb ezért elvárja,hogy te köszönj neki😊és gondolom szlovákiában éltek,amúgy szerintem nagyon aranyossak lennétek együtt és közeledj felé amíg csak lehet
2016. okt. 5. 23:07
 2/3 anonim ***** válasza:
lehet csak fél tőled.
2016. okt. 5. 23:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem lehet benne valami. Esetleg szemorvosnak készülsz?
2016. okt. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!