Hogyan kellene tudatni egy idősebb nővel, hogy bejön, és esetleg miből lehet észrevenni, ha én is bejövök neki?
Ok en ezekszerint idosebb no kategoria vagyok (jesszumpepi ez a veg) mert 32 eves vagyok.Szoval.A pasik ezerfelekeppen mutatjak ki azt h bejovok nekik,az egyik ilyen ugyebar a mosoly,szemezes,egymas tarsasaganak keresere,email-ek,es kozhelyektol mentes beszelgetesek.
Mondjuk en az idosebb ferfiakat szeretem tehat 34-44 de biztos van egy csomo korombeli akik a veled egykoru sracokra bukik.Igazsagszerint sok idosebb not vonzanak a huszoneves sracok,szoval szerintem jo esellyel indulsz:-)))
Bocsi úgy gondoltam hogy tőlem idősebb :P
Akkor kb klasszikusan úgy mutatják ki mint bármelyik másik korosztály? :D
9.16 vagyok. Hajt a kíváncsiság? :)
Az biztos, hogy egy nálad ennyivel idősebbet csak kellő komolysággal tudsz meghódítani. Ha komoly vagy, talán ő is komolyan vesz. Ne tekintsen rád úgy, mint egy gyerekre. Férfit kell lásson benned és ne fiút. Érettnek kell lenni ehhez a nehéz feladathoz , annyi bizonyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!