Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? Vagy ez mi? ->
Van egy fiú osztálytársam és régebben nagyon tetszett nekem de már egyáltalán nem. Az osztály leghelyesebb fiuja. És régen is és most is nagyon sok lánnyal beszélget Fb-N. Rengeteg barátnője volt már. Volt amikor odaült mellém és megkérdezte hogy járunk, persze viccből és kéthétig kérdezgette meg olyanokat mondott hogy meg****lak és stb...:DDD (nagyon perverz) és persze nem gondolta komolyan csak ugy viccből csinálta de ezt többször is eljátszotta. De van
amikor tökre bunkó...elmondta annak a fiúnak aki tetszett nekem hogy bejövök neki. És pedig megígérte hogy nem fogja elmondani... Néha szoktam piszkálni és ő is engem. De ha pl megütöm akkor odajön és megint mondja hogy meg****lak és nem hagy békén, csikiz meg stb. És volt amikor semmit sem csinaltam vele és ok nélkül elkezd hangosan beszélni hogy tegnap este olyan jó volt veled , jó sokáig csináltuk meg ilyenek :DDDD persze a többiek sem hiszik el meg nevetnek rajta. Meg jópárszor ráütott a hátsómra amit persze nem engedek neki, adtam neki egy nagy pofont, de ennek ellenére is csinálja. Volt már párszor hogy meg akart ölelni de én ellöktem magamtól.
Más lányokkal nem csinál ilyeneket, max csak szavakkal piszkálja. És annyira nem tudom eldönteni, hogy amikor ezeket csinálja mit érez?! (14évesek vagyunk) vélemények? :D kiváncsi lennék mint gondoltok ezekről a dolgokról!
Ha nem írod hogy 14 azthiszem, hogy 12 :D
Amugy tetszel nki gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!