Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes lányok, hölgyek, hogyan leltetek életetek szerelmére?
És még bőven gyerek vagyok, 14 éves lány, de újabban nem hagy nyugodni egy kérdés. Ha én a legeslegcsendesebb emberkategóriába tartozok, akkor hogyan lelem majd meg a párom? (Nyilván nem mostanság, mondjuk huszonévesen.) Eddig abszolút nem foglalkoztatott a szerelem téma, még csak szerelmes sem voltam soha, de nincs meg a késztetés, hogy örökre egyedül legyek. Kelleni fog valaki, akire számíthat az ember bármilyen téren, éjjel-nappal, jóban-rosszban. Gondolom a serdülőkor böködi ilyenekkel az agyamat, és bevillant, hogy nehezen kezdeményezek beszélgetést, közös programot.
Ti hogyan találtatok rá a párotokra? Esetleg hol, mikor, mennyi idősen? Azóta jól alakul a kapcsolat, nem zavarja az illetőt, hogy visszahúzódó/csendesebb emberrel van dolga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!