Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csendes lányok, hölgyek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes lányok, hölgyek, hogyan leltetek életetek szerelmére?

Figyelt kérdés

És még bőven gyerek vagyok, 14 éves lány, de újabban nem hagy nyugodni egy kérdés. Ha én a legeslegcsendesebb emberkategóriába tartozok, akkor hogyan lelem majd meg a párom? (Nyilván nem mostanság, mondjuk huszonévesen.) Eddig abszolút nem foglalkoztatott a szerelem téma, még csak szerelmes sem voltam soha, de nincs meg a késztetés, hogy örökre egyedül legyek. Kelleni fog valaki, akire számíthat az ember bármilyen téren, éjjel-nappal, jóban-rosszban. Gondolom a serdülőkor böködi ilyenekkel az agyamat, és bevillant, hogy nehezen kezdeményezek beszélgetést, közös programot.

Ti hogyan találtatok rá a párotokra? Esetleg hol, mikor, mennyi idősen? Azóta jól alakul a kapcsolat, nem zavarja az illetőt, hogy visszahúzódó/csendesebb emberrel van dolga?

2017. júl. 2. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy boldog ember rád talál majd néhány év múlva, ne félj, a jó és igaz férfiak szeretik a csendes, szelíd, megértő lányokat. Addig is olvass sokat, és írj, minden nap, naplót is, érdemes, jól írsz.
2017. júl. 2. 23:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor fogsz rátalálni, amikor a legkevésbé számìtasz rá ;)
2017. júl. 3. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos úgyis el fog hagyni... Mindenkit elhagynak. Az első szerelem ilyen.
2017. júl. 4. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!