Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Érzékeny de keménynek mutatja magát már amennyire lehet. Makacs. Mindenröl vagy véleménye. Mindenhez hozzátud szólni. Szeret könyvet olvasni, zenét hallgatni, rajzolni, sétálni filmeket sorozatokat nézni. Visszahúzódó csendes, de ha valakivel megtalálja a közös hangot eltud beszélgetni vele akár komolyan akár hülyéskedve. Kedves. Érzelmileg nincs a toppon de nem vagdossa magát. Nem cigizik. Nem szereti az alkoholt. A barátaival szeret lenni bár azok nem nagyon figyelnek rá. Mindig mosolyog és jó kedvű. De belül sokszor nincs semmihez kedve és szomorú is sokszor.

Érdekli a történelem. És a művészet is.

Néha bunkón viselkedik ha nincsen kedve. Vagy ha felhúzzák.nyár helyett inkább a tavaszt vagy az őszt szereti.

Külsőre aranyos. Kék szeme és szőkésbarna középhosszú haja van.

L

2017. jún. 30. 21:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ugy hogy ha én nm keresem őket akkor ők se. Egy bnöm vn aki szokott írni ha én nm is de ő vele is találkozni nm egyszerű.
2017. júl. 1. 15:15
 12/16 A kérdező kommentje:

Ugy hogy ha én nm keresem őket akkor ők se. Egy bnöm vn aki szokott írni ha én nm is de ő vele is találkozni nm egyszerű.

És köszönöm szépen a válaszokat.

2017. júl. 1. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát,aki nem keres soha,csak te kereesed őt,az valójában nem is a barátod.

Miért nehéz talizni,ezzel az egytelen barátnővel ?

2017. júl. 3. 02:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Azért mert kb mindig a barátjával vagy a bnőjével van. Aki nem én vagyok.
2017. júl. 4. 11:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Az elején a kemény csaj stílus és a makacs rész nem tetszett, de ezt ki lehet kupálni ;) Hogy őszinte legyek kép nélkül a külső leírás is oké. Tudom, fura, de örülnék, ha lenne egy ilyen lány a környéken, mert tuti beléd esnék. Van közös pontunk is ennek örülök ;) 16/F
2017. júl. 5. 23:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem bejön, én is hasonló típus vagyok kb 99%-ban ugyanez.. 15/f
2017. júl. 9. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!