Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Szerintem ez a lány úgymond "bátor" de nem ezt a szót használnám.Megmondja amit akar és szeret irányítani.Az ölelgetés az meg szerintem azért nem engedi mivel fél,fél a kötődéshez amit a makacssága is igazol.Az.ilyen lányok nagyon aranyosak,ha estelteg éppen rá fáj a fogad sok sikert!Hidd el idő múlva jobban meg fog bízni benned és kötődni hozzád.
16/L
Szerintem az egyenes beszéd erényes dolog, de ha valakit ezzel megsértesz akkor az nem szép. Szerintem a rosszat akkor oké megmondani valakinek ha kérdez róla, mert akkor legalább valamilyen szinten felkészült.
Amit a befolyásolásról írtál és mások közeledésről.. Egy kitartó, és teljes szívét adó lovagra lesz szükség :D
Szerintem egy türelmes álmodozó, gyengédebb, de nagyon is értelmes srác lesz az aki le vesz a lábadról.
Sok sikert! Legkésőbb szerintem egyetemig találkozol vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!