Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondoltok egy ilyen lányról?
Én persze, engem nem zavarna :) Amúgy is bejönnek a teltebb lányok, de nyilván megértem, hogy fogyni akar, és támogatnám benne :)
15/F vékony-sportos alkatú fiú
engem is taszít. én is vékonyabb srác vagyok, persze arányos nagyjából a testem, de gyenge csontozatú vagyok. 71-2 kiló vagyok a közel 180 centimhez, úgyhogy nekem inkább a kis törékeny, vékonykább lányok jönnek be.
próbálkoztam ilyen túlsúlyosabb lánnyal is, akinek tényleg gyönyörű volt az arca, és értelmes is volt, de szexuálisan nem tudtam sehogy se vonzódni hozzá, és a párkapcsolatnak része a szex is, nekem igényem van rá, úgyhogy barátságban maradtunk a lánnyal. persze most nem tudja elfogadni magát, nagy fogyókúrakampányba kezdett...pedig olyan finoman közöltem vele, ahogy csak tudtam, de mégis sikerült ezek szerint önértékelési problémákat ébresztenem benne...de mit csináljak ha nem tud tetszeni, én egy vagyok a sokból, másnak simán lehet, hogy vonzó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!