Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok egy ilyen lányról?
Kezdjük ott, hogy az alakja nagyon jó, az arca is rendkívül szép, egyértelműen a suli egyik legszebb lánya. Rendszeresen sportol, aránylag művelt.
Szünetekben állandóan pasizik, gyakran ül az osztályába járó fiúk ölébe, de a folyosón is nagyjából ezt csinálja, csábítgat mindenkit. Három-négy fiúról is tudni, akik szerelmesek belé, őket meg egyszerűen nem hagyja felejteni: amint "kigyógyulnának" belőle, rögtön újra hitegeti őket, mintha fontosak lennének számára, elmegy velük randira, de ott eltolja őket magától, ha meg akarják csókolni, kineveti és pofára ejti őket ismét.
Nagyon magabiztos, nyíltan kijelenti magáról, hogy ő talpraesett, szép és domináns. Gyakran hagyják el a száját olyan kijelentések, amelyekben a nála szerényebb, visszahúzódóbb lányokat becsmérli, hogy azok mennyire árnyékéletet élnek, és, hogy ez azért van, mert nincsenek problémáik. De neki, állítása szerint a vidám kisugárzása ellenére rengeteg gondja van, csak soha nem mondja el.
Viszonylag sok barátnője van, társasági lény, büszke arra, ha egy-egy bulin úgy issza a vodkát, mint a vizet. Azt viszont nem mondanám rá, hogy kimeríti a tiniribi kategóriát, mert nagyon kevés fiúval lehetett eddig hírbe hozni, köszönhetően annak, hogy mint fent is írtam, inkább azt szereti, ha futnak utána, de sohasem kapják meg őt. Egyfajta "femme fatale" a saját állítása szerint.
A kérdés megfogalmazásában az indított el, hogy még a télen egy ilyen, belé szerelmes fiú egy komolyabb pofára ejtés után megpróbált öngyilkos lenni, állítólag a lány miatt. A lány barátnői egyértelműen azt bizonygatták, hogy mekkora lúzer már a srác, és őt sem érintette meg komolyan a dolog, egyszerűen vállat vont és lerázta azokat, akik számon kérték tőle, hogy mégis hogy tehetett ilyet.
Szerintetek normális ez, ha valaki így viselkedik és ilyen szinten játszik az emberi érzelmekkel? Mit lehet erre mondani?
A lány évfolyamtársam, a nyár során a baráti körömbe került és, mintha azt látnám rajta, hogy velem is kikezd. Többször is az ölembe ült, simogatott, puszilgatott, kihívóan viselkedett. Félek a saját érzelmeimtől. Ti mit tennétek a helyemben? Úgy érzem, nem szabadna engedni neki, hogy aztán én is hasonlóan járjak, mint az a fiú.
Bocsi a hosszú leírásért, igyekeztem a lehető legjobban kifejteni az egészet.
Egyébként mindketten tizenhét évesek vagyunk.
Hát... ha tud őszinte lenni, akkor kicsit beszélgetnék vele a stílusáról, egyébként különösebben nem érdekelne a csajszi.
Te meg próbáld meg helyén kezelni a dolgokat, ha nem megy, akkor menekülj.
Ez az ifjú hölgy szerintem ami a legvalószínűbb hogy egy olyan családi környezetből jött ahol elváltak a szülei és az anyukája ilyen vagy elleste valakitől a családjából mert a fejétől bűzlik a hal. Ha ezt tudom róla akkor én biztos hogy inkább elküldeném szép udvariasan és nem hagynám még azt sem hogy az ölembe üljön mert abban éli ki magát hogy hülyíti a fiúkat ami rendkívül nárcisztikus személyiségre utal mert el van ájulva magától hogy ő milyen egy cukorfalat. Én a helyedben nem akarnék tőle semmit mert szinte biztos hogy nem fog megváltozn és fogalmad sem lehet róla hogy hogyan fog viselkedni egy párkapcsolatbani. Azonban ha mégis kéne egy ilyen lány neked akkor fordított pszichológiával próbálkozz mert 50% esélyed van hogy küzdeni fog e érted vagy sem.
Remélem tudtam segíteni de azért senki ne legyen öngyilkos egy lány miatt sem ;)
#5-ös vagyok.
Igen akkor biztos hogy az anyukájától látja ezt a nagyon unszimpatikus viselkedést. Lehet hogy kinövi, lehet hogy nem de szerintem nem. De amint már említettem éna helyedben keresnék mást mert még reneteg csodaszép leányzó van aki sokkal rendesebb is mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!