Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mit gondolnátok egy olyan lányról/fiúról, aki a pl. a facebookos képein vékonynak látszik, de élőben van rajta túlsúly?
No mindegy,nem értek én a kilókhoz.xD No de mit gondolnál róla?Még mindig járnál vele(pl.chaten flörtölgettetek).
kb.ilyesmi súlyúra gondoltam:
Azt, hogy 2017-ben csak egy 79x150 pixeles képet tud csak feltölteni, ettől már a 19. században is jobb, nagyobb képek voltak, max annyi, hogy nem színes.
Egyébként pedig azért van rajta bőven felesleg.
Én megmondom őszintén: nem tartom valószínűnek, hogy járnék vele, egyébként ennyi felesleg arcon is látszik és nem feltétlen tetszik, főleg, hogy az ideál nálam az elég vékony :/
Nekem azért fontos a külső is és szerintem az emberek többségének, nemtől függetlenül. Mindenki próbálja az ideáljához a legközelebbit megtalálni, nem feltétlen kell tökéletes, de ideálhoz közeli. Ha engem abszolút nem vonz a teltebb, kövérebb alak(inkább taszít), akkor az a párkapcsolat nem hiszem, hogy hosszútávú és működőképes lenne.
Ha pedig a monogramja nem is H.R., de hasonló technológiát használhat xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!