Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik, és egyszer busztól hazafele sétált, hazaútja közben pedig háromszor mentem el mellette kocsival, mert úgy jött ki az útirány. Aztán másnap bejelöltem, és azóta rá egy nappal se igazolt vissza, pedig tudom, hogy ismer. Elképzelhető, hogy megijedt tőlem, mert azt hitte, hogy "megfigyelem", és ezért nem akar visszaigazolni? Ti mit gondolnátok a lány helyzetében?2017. jan. 24. 15:18
1/6 anonim válasza:
Vagy csak egyszerüen nem nézte meg a facebook jelöléseket? Én is elfelejtem néha megnézni, vagy csak szimplán képről nem ismerek meg egy embert.
2/6 anonim válasza:
Én soha nem jelölök vissza olyan embert fb-n akivel nem beszéltem élőben legalább annyit hogy ismerősömnek mondhassam.
3/6 anonim válasza:
Tényleg a faszbuk minden emberi kapcsolat értékmérője?
4/6 A kérdező kommentje:
még valami?
2017. jan. 24. 17:28
5/6 anonim válasza:
Én nem jelölök vissza olyat akit nem ismerek,ne beszéltem vele soha az életben!
Másik ha jelölni tudsz,írni is tudsz neki úgy gondolom.
6/6 A kérdező kommentje:
Írtam már, semmi reakció :(
2017. jan. 25. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!