Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Tudom, látatlanban egy pár soros jellemzésről elég nehéz valakiről véleményt alkotni, de azért mégis kíváncsi vagyok.
Szóval, kezdeném a külsővel. 171 cm magas vagyok, a súlyom 59-60 körül van.
Világosbarna hajam van, amit legtöbbször így hordok: [link] a szemem színe pedig valahol a kék és a zöld között mozog. A bőröm konkrétan hófehér, és a napozástól leég, szóval szerintem így is marad.
Sminket sosem hordok, leginkább azért, mert borzasztóan sminkelek, de jobban is érzem magam nélküle. Persze a nekem különleges eseményekre igyekszem összedobni egy szebb sminket, de a hétköznapokra ez nem jellemző.
Belső, hát igen. Ez nehezebb téma, mivel még nem ismertem ki magam eléggé, de azért megpróbálom körülírni a személyiséget. Inkább introvertáltnak mondanám magam, mint extrovertálnak, de ha egy társaságban jól érzem magam, akkor nagyon megnyílok, és rengeteget beszélek, de ez ritka.
Eléggé pesszimista is vagyok, de ehhez társul egy kis individualizmus is, mivel egyátalán nem akarok beilleszkedni a társadalomba, inkább saját magam érdekel, mint mások.
És igyekszem nem bálványozi a felszínes dolgokat, de hajlamos vagyok arra, hogy néha elég sznob legyek.
Az emberek szerint erősségem a humor, és szakadnak rajtam, de néha képes vagyok pókerarcot vágva eltölteni egy napot, az emberektől elzárkózva.
Hát, ez hosszú lett, de köszönöm ha valaki végigolvasta, azt pedig mégjobban, ha válaszol is. Bizonytalan vagyok abban, hogy vajon mit gondolnak rólam az emberek, ezért tettem fel ezt a kérdést, hátha megoldódik ez a gondom. :) 13/L
Ha a korod nézzük akkor 13 éves létedre nagyon intelligensnek tünsz (csak azért mert a korodbéliek nem épp használnak ilyen szavakat). A hajad meg így külső (ha szép is az arcod) akkor bejön. A belső meg egész jó és legalább elmondtad hogy van rossz tulajdonságod is.
15f
Ja, mellesleg 13 évesen vagy olyan magas mint én xD
18/f
Szerinted melyik fiú szereti a pesszimista, befelé forduló embereket?(valaki biztos, de a többség nem)
Én utálok olyan emberek mellett lenni, akikből árad a negatívság, haveri szinten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!