Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki családos apával foglalkozik?
Figyelt kérdés
Barátnőm ma elàrulta, hogy egy két gyerekes apával foglalkozik. Szerintem ez gusztustalan dolog. Azóta nagyon haragszok rá.2017. jan. 19. 20:04
1/13 anonim válasza:
Mit értesz a foglalkozás alatt?
2/13 anonim válasza:
Attól függ hány éves és, hogy az apának van-e valakije
3/13 A kérdező kommentje:
Foglalkozik alatt azt értem, hogy "járnak".
Barátnőm 16, a pasija 29 és felesége van
2017. jan. 19. 20:07
4/13 anonim válasza:
elèg gàz, bàr inkàbb àljj mellette, lehet hogy nem ugy alakul valami es akkor nagy szuksege lehet rad
5/13 A kérdező kommentje:
Csipkebogyóvessző nevű felhasználó.
Nem kellene trágár privát üzenetet irogatnod, amikor privit írtál biztos édesanyàdra gondoltál közben.
2017. jan. 19. 20:15
6/13 anonim válasza:
Most azt szeretnéd, hogy szidjuk a barátnődet? A barátja vagy, ne ítéld el, és ne biráld, inkább támogasd! Még ha rossz döntést is hozz. Próbáld meg jobb belátásra bírni, beszélj vele, hátha tudsz egy kis észt verni belé. De ha nem sikerül, akkor is maradj melette, és ne ítéld el. Ez még nagyon rosszul is elsülhet és akkor szüksége lesz egy barátra.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki, hogy szidjátok, csak engem ez ledöbbentett. Annyi pasi van a világon és pont egy házas emberrel jön össze :/
Én érzem magam kellemetlenül
2017. jan. 19. 20:33
8/13 anonim válasza:
És az elején tudta hogy házas? Mert ha nem és ugy jött vele össze és utána vagy közbe tudta meg mikor már belészeretett akkor hát érthető. Mármint a szerelem nagy úr. És elveszi az eszünket olykor..persze ez nem mentség. Állj mellette de ebbe ne támogasd szerintem. Inkább próbálj vele beszélni hogy ez nem jó. Érvelj és egy kicsit hass rá..ez se lesz könnyű de azért meg kell próbálni..
9/13 A kérdező kommentje:
Az elejétől kezdve tudta, hogy házas a pasi. Azt mondta, hogy neki igy izgalmas. Nem ilyennek ismertem meg, nagyot csalódtam benne. Igy simán kikezdhet az én barátommal is.
2017. jan. 19. 21:52
10/13 anonim válasza:
Én is csak azt tudom javasolni, hogy próbálj vele beszélni. Biztos vagyok benne, hogy nem gondolta végig, mennyire ráfázhat ezzel... Felelőtlenség csúcsa. :D Néhány tipp, amire rávilágíthatnál: Mi van ha teherbe ejti csávó? Egy ilyen ember nem fog gondoskodni a szeretője gyerekéről, de még az abortusz költségeibe se fog beszállni... Mit szól mindehhez a feleség? Biztos valami gond van a kapcsolatukkal ha a fickó más csajokra hajt. Ha a feleség megtudja, nagy eséllyel a barátnődet fogja okolni érte, hogy tönkrement a viszonyuk. Nem kizárt, hogy ezt adja be a gyerekeknek is, akik a barátnődet utálni fogják emiatt. Szeretőnek, válóoknak lenni 10-en pár évesen, de még később is... Egészségére. Ha ezek tudatában van a pasival, még nagyobb gratuláció. ._. Talán csak kell neki egy pofára esés, amiből tanul. Vannak ilyen emberek. 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!