Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki családos apával foglalkozik?

Figyelt kérdés
Barátnőm ma elàrulta, hogy egy két gyerekes apával foglalkozik. Szerintem ez gusztustalan dolog. Azóta nagyon haragszok rá.
2017. jan. 19. 20:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Reggel beszéltem a barátnőmmel és azt mondta, hogy őt nem érdekli az én véleményem, mert ők szeretik egymást és nem fogja az én vagy bárki kedvéért otthagyni a pasit. A szülei nem tudnak a kapcsolatáról és kérte, hogy ne is szóljak, majd ő idővel elmondja nekik. Mondtam neki azt is, hogy mi lesz ha teherbe ejti, azt mondta ő örülne neki , legalább együtt maradnànak a gyerek miatt. Egyáltalán nem tud gondolkozni, teljesen meghülyült. Szerintem a feleség semmit sem tud. Barátnőm azt mondta, mindent el fog követni, hogy össze költözhessen a pasival. Azt is mondta, hogy féltékeny vagyok és azért vagyok ellene ennyire ennek a kapcsolatnak. Pedig egyáltalán nem vagyok féltékeny, inkább lesül helyette is a pofámról a bőr, hogy egy családot akar szétszedni .
2017. jan. 20. 08:52
 12/13 anonim ***** válasza:

A pasija családját látta már valaha? Szerintem egyszer látnia kéne azt a két gyereket, és a feleséget, és megmutatni neki, hogy éppen mit rombol szét... Ha van egy csöpp szíve, akkor megesik azon a két ártatlan kisgyereken a szíve... A családapával, meg sajnos nem tudsz igazán mit kezdeni, valószínűleg, ha a barátnőd jobb belátásra tér (ami a leírásod alapján nem valószínű), akkor keres magának valaki mást ezt a pasas... Nagyon szörnyű hogy egy családapa ilyenre vetemedik, ha kiderül, akkor nem csak a feleségnek lesz nehéz, hanem a gyerekekben is törést okozhat (akárhány évesek legyenek). Esetleg a pasijával tudnál beszélni erről, ha ismered, de akkor elég erős az esély, hogy a barátnődből hirtelen ellenség válik...

Viszont azt is érdemes mérlegelned, hogy az, hogy a barátnőd elmondta ezt neked, azt jelenti, h bízik benned. Az meg, hogy ha teherbe ejti akkor "legalább együtt lesznek"- válasza, az értelmi szintjét is tükrözi. Tizenévesen a sulival kell foglalkozni, nem pedig egy babát ringatni... Attól, pedig, h "ha ezt megtette, akkor az én barátommal is összejöhet" a félelmed egyfelől jogos, mert amit a barátnőd, és a pasija tett, az tényleg elég... aljas, hogy diplomatikusan fogalmazzak, de azt is figyelembe veheted, hogy 1, ha minden rendben van veled és a párod közt, akkor ő nem fogy valószínűleg megcsalni. 2, a barátnőd bízik benned, és valószínűleg nem akar egy ilyesféle ballépéssel elveszíteni... bár, ki tudja...

Bennem ennyi fogalmazódott meg, sok sikert... Gimis/L

2017. jan. 20. 17:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Pár dolog nekem is az eszembe jutott még. :D

Először is, kizártnak tartom, hogy a fickó szereti. Biztos vagyok benne, hogy csak hülyíti. Ha mégsem így lenne, ez erősen tükrözi a férfi értelmi szintjét is... Gondolkodott már a barátnőd azon, hogy mivel jár a gyereknevelés? Mert nem csak abból, hogy "jajj, de cuki"... Örömei is vannak, de emellett rengeteg lemondás. Ráadásul ennyi idősen a saját, és a gyereke jövőjét is tönkretenné. Mehetne nulla végzettséggel a legalja, legmegalázóbb munkákat csinálni, feltéve ha oda is felveszik. A pasija nem fogja eltartani. Ha mégis szeretné, tehát az IQ szintje valahol mélyen a békák hátsója alatt van, nem hiszem, hogy olyan munkája lenne, amiből a 2 gyereken kívül egy harmadikra is tud fizetni gyerektartást... Mit vár akkor, hogy a szülei tartsák el az ő gyerekét is? Biztosan örülni fognak neki... Sőt, ezzel a szellemi szinttel, 16 évesen nem gondolom, hogy jó szülő lenne belőle. Tehát később esetleg a gyerek is a fejéhez vágná, hogy mennyire elszúrta, vagy a másik opció, hogy az is ugyanezen a színvonalon mozogna, mert azt hinné ez a helyes.

Nem nagyon tudsz mást tenni, csak ezekről megpróbálni beszélni vele. Ha nem érdekli, az már csak az ő felelőssége. Te megpróbáltad észhez téríteni. Ha olyasvalakinek nem hisz, akiben bízik, akkor senkinek. A szüleivel ha beszélnél a dologról, a bizalmát is elveszítenéd, talán a barátság is rámenne. Ők biztosan tiltanák, de ha ennyire nem lehet rá hatni, gondolom találna megoldást, hogy kapcsolatban maradhasson a fickóval.

2017. jan. 20. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!