Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy félénkebb lányról?
Figyelt kérdés
Anynira azért nem vagyok az hogy a válaszokat úgy kell belőlem kiszedni.Önbizalomhiányos vagyok,szerény..stb2017. jan. 22. 19:56
1/10 anonim válasza:
Az hogy meg kell találnia önmagát, hogy ne legyen önbizalomhiányos, meg kell szeretned önmagad, hiszen épp oly fontos vagy, mint bármelyik másik ember. Értékes vagy, csak ezt el is kell fogadnod.
2/10 anonim válasza:
Sokkal jobban tetszenek, mint a nagyszájú, hangoskodó lányok.
3/10 anonim válasza:
Próbálnék segíteni azon, hogy az illetőnek ne legyen önbizalomhiánya és bátorítanám.Ismeretlenül és beszélgetés nélkül többet nem tudok írni, de azért az jó, hogy nem kell mindent harapófogóval kiszedni.
4/10 anonim válasza:
Tetszetősebbek, titokzatosabbak mint a hangoskodó lányok ;) Sokkal jobban tetszenek :D
6/10 anonim válasza:
Nekem bejönnek az ilyen lányok, de csak ha van tartása is, és nem marad együtt egy olyannal aki verné vagy leugatná. ÉS LEGYEN JÓ HUMORA, a legfontosabb :)
7/10 anonim válasza:
Nekem bejönnek a félénkebb lányok :)
17/F
8/10 anonim válasza:
Sokkal Jobban mint a hangoskodó lanyok.
9/10 anonim válasza:
Nekem ők a tökéletes lányok csak sajnos ma már egyre kevesebb ilyen van. 18/f
10/10 anonim válasza:
Szerintem jobb, èn is ilyen vagyok , egèsznap egyedül vagyok pedig már közèpsuliba járok, nem szólok senkihez se.Így nincs mit pletykálni rólam vagy a csendesebb lányokról. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!