Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! EZek mire utalnak?
Figyelt kérdés
Adott egy lány, aki a megismerésünk napján így viselkedett, eléggé sokszor testi kontaktust létesített velem
Pld: Megszúrt tollal, megfogta combomat, ütögetett játékosan meg ilyenek, illetve szerintem tett egy utalást is habár ezt félre is lehet érteni vagy nem? Ezek szimpátiára utalnak nem? Mármint egy vadidegennel miért viselkedne úgy mintha jól ismernénk egymást, mert olyan érzésem volt.
2017. jún. 12. 21:40
2/4 anonim 

válasza:

www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-kerdesek__8671618-hogyan-erjek-hozza-veletlenul-
Ez 2 kérdéssel volt a tied alatt...
3/4 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok a hülye ehhez, de én csak kérdést tettem fel, nem járok ide válaszokat adni, szerintem 2 főbb ember van itt, aki kérdést tesz fel mert érdekli mások véleménye, illetve meglátásai. meg az a fajta ember, aki szeret válaszolni, vagy éppen nincs jobb dolga és ezért válaszolgat így másoknak segít. Én a kérdés feltevők közé tartozom így minek nézzem mások kérdéseit? Nem rossz indulatból, de nem érdekelnek mások gondjai/magánélete :D, de megnéztem a kérdést miután linkelted és nem értem, véletlen hozzá akar érni, az enyém teljesen más, mivel nem egyszeri hanem folyamatos testkontaktust létesített illetve elég sokat beszélgettünk is meg minden, de mindegy lényegtelen elhívom valahová aztán majd kiderűl.
2017. jún. 13. 16:16
4/4 anonim 

válasza:

Félreértessz én segíteni akartam hogy tessék itt egy lány aki ugy próbálja kifejezni a tetszését hogy hozzáér a fiuhoz, de amúgy sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!