Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ezek a jelek mire utalnak lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a jelek mire utalnak lányok?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nekem tetszik és egyre többet találkozunk mostanában de tudom hogy külsőre nem jövök be neki ezèrt igazából én csak haverkodósan kezelem a szitut, azt is tudom hogy a személyisègem az nagyon elvarázsolta mert ennek szinte mindig hangot ad valamilyen formában. Arra lennék kiváncsi hogy ezek a jelek mikre utalnak szerintetek egy lánynál.

1. Mindig nevet ha nevetni kezdek akkor is ha látom hogy nem érti min nevetek.

2. Többször megkért már valamilyen indokkal hogy érjek a hajához pl simogassam meg hogy milyen selymes.

3. Elkezdtem mellette telefonálni és furán indokolatlanúl bökdösni kezdett közben hogy figyeljek oda mert talált valamit az újságban.

4. Rendszeresen mutogatja meg szóba hozza hogy mennyi fiú hajt rá és milyen gáz dolgokat irogatnak neki, milyen nevetségesen akarnak közeledni. Úgy vettem észre hogy minnél távolságtartobb vagyok annál többször mesèl ezekről az ügyeiről.

5. Beszélgetünk szitukról vagy a világ dolgairól és én kifejtem neki a határozott véleményem aztán pàr hét múlva amit én mondtam egy adott dologról teljesen átveszi. Szóval szerintem úgy csinál mintha nem emlèkezne hogy beszéltünk már erről és azt mondja amit akkor én mondtam neki. (ennyire nem lehet senki memóriazavaros nem???)

2015. aug. 13. 10:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Nagyon gyanúsak nekem ezek a jelek hogy érez valamit a külsőséges dolgok ellenére irántam. Jó persze rengeteg eseményből ragadtam ki ezt az 5 dolgot szóval nem annyira észrevehető a dolog de ez az 5 dolog csak szerintem fura vagy jól gondolom szerintetek is?
2015. aug. 13. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt hiszem arra utalnak, amire gondolsz. Ha nem felületes, akkor el tud tekinteni a külsődtől és szeretni a képes. Ha szeretnéd, akkor közeledj felé. Sok sikert!
2015. aug. 13. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyértelmű, fontos vagy neki
2015. aug. 13. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tetszel neki, vagy még annál is több. :) Ha te is úgy akarod, akkor mázlid van, közeledj felé.

A külső nem nagyon számít.

2015. aug. 13. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!