Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Talán ezért utálnak a lányok...

Timizza34 kérdése:

Talán ezért utálnak a lányok a suliba? (többi lent)

Figyelt kérdés

Anyummal már gyakran beszéltünk arról hogy lehet azért utálnak mert irígyek a Vans cipőmre és táskámra, a márkás ruháimra stb.

Amikor kapok valami új cuccot mondjuk egy új Vans cipőt akkor az osztályba minden lány leszidja hogy hogy néz ki, de látszik rajtuk hogy féltékenyek.

A fiús stílusom miatt is sokszor csúfolnak azzal hogy azt mondják rám hogy fiú vagyok.

2015. szept. 10. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Hja, gondolom, talán, lehet, nemtom, én lesz@rom, kinek milyen ruhája van, nem ez alapján ítélem meg a másikat.
2015. szept. 10. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Oké, elédicsekedtél a menő cuccaidal, most mars aludni, holnap iskola.
2015. szept. 10. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem irigyek. Mire kellene?? Vansre? Rad? Arra h fiusan oltozol lanykent?..
2015. szept. 10. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak azert utalnak mert felvagsz a cuccaiddal, raadasul nem is tul dragakkal, egy vans cipo az olcsobbak koze tartozik.
2015. szept. 10. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
A vans nevű márkáról még sosem hallottam.
2015. szept. 10. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért utálnak,mert õk nem olyanok,mint te vagy.Tanulni járnak iskolába és nem divatbemutatót tartani.
2015. szept. 10. 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért cikiznek mert 34 évesen még mindig a sulijukba jársz :D
2015. szept. 11. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem egyenlő azzal,hogy divatbemutatót tart.... Én és az osztálytársaim is (11. osztaly) mind Nike,Adidas,Puma cipőkbe járkálunk,van mikor márkás őólóba,nadrágba stb... De akkor ha bemegyek a 2 ezer forintos fehér tornacsukámban,jól felöltözve,akkor sem szól meg senki,mivel nem fogok 22 ezret kifizetni,csak azért egy tornacipőért mert rajta van, konzerv-márkajelzés.. Szóval nem azért piszkálnak,hacsak nem valami nagyon szegény környékről nem vagy való... Egy átlag 10-15-20 ezres cipőért nem szólnak le senkit.. Illetve,a Vanst,Pumat,Adidast,ne nevezzük márkás ruhának.. Ezek mind normál márkák,amiket évekig tudsz használni, lehet 6 ezer egy póló,de az 2 év múlva is póló marad... A márka árban a Hilfiger,Gucci,Louis-tól kezdődik,amik már nem reális áron kaphatók,csak az embléma miatt,lásd Converse...
2015. szept. 11. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:

"mivel nem fogok 22 ezret kifizetni,csak azért egy tornacipőért mert rajta van, konzerv-márkajelzés.."

elég legyen már a divatfikázásból

tudod haver igazából a kinai tornacipő a converse copy és nem fordítva

életében nem kosarazott mondjuk még chuck taylorban és random kinai tornacipőben aki ilyet állít hogy nincs különbség, de szerintem utcán is érezni

merevebb, jobban megtervezett és összerakott konstrukció, gyakorlatilag amit anno tornacipőnek használtam kész életveszély volt, simán be tudtad gyűrni a talpát azt zakózni egy hű de tutit

egyébként már ezer éve nem divat ilyesmit hordani utcára, van már 4 éve legalább, hogy a tömegkultúra másfelé indult

2015. szept. 11. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!