Talán ezért utálnak a lányok a suliba? (többi lent)
Anyummal már gyakran beszéltünk arról hogy lehet azért utálnak mert irígyek a Vans cipőmre és táskámra, a márkás ruháimra stb.
Amikor kapok valami új cuccot mondjuk egy új Vans cipőt akkor az osztályba minden lány leszidja hogy hogy néz ki, de látszik rajtuk hogy féltékenyek.
A fiús stílusom miatt is sokszor csúfolnak azzal hogy azt mondják rám hogy fiú vagyok.
"mivel nem fogok 22 ezret kifizetni,csak azért egy tornacipőért mert rajta van, konzerv-márkajelzés.."
elég legyen már a divatfikázásból
tudod haver igazából a kinai tornacipő a converse copy és nem fordítva
életében nem kosarazott mondjuk még chuck taylorban és random kinai tornacipőben aki ilyet állít hogy nincs különbség, de szerintem utcán is érezni
merevebb, jobban megtervezett és összerakott konstrukció, gyakorlatilag amit anno tornacipőnek használtam kész életveszély volt, simán be tudtad gyűrni a talpát azt zakózni egy hű de tutit
egyébként már ezer éve nem divat ilyesmit hordani utcára, van már 4 éve legalább, hogy a tömegkultúra másfelé indult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!