Szerintetek miért van az, hogy a magát megjátsszó, főnökösködő lányok engem mindig utálnak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok se túl csendes se beszédes sem.Az,hogy "utálnak" nekem úgy nyilvánul meg,hogy flegman néznek,direkt nem köszönnek stb2016. ápr. 7. 18:30
1/2 anonim válasza:
Mással is ezt csinálják.De miért törődsz velük? Az ilyen csak arra érdemes, hogy levegőnek nézd.Vagyis még annak se, mert a levegő legalább hasznos.az ilyen tyúkok viszont nem.
2/2 anonim válasza:
Úgy gondolom itt az a probléma, hogy mással foglalkozol. Ő a főnök, te pedig konkrétan beosztottad magad alá. ~kb
Ha már ezzel a hasonlattal éltem, akkor érd el, hogy "munkatársak" legyetek, azaz FOGLALKOZZ MAGADDAL!
Ne érdekeljen mit gondolnak mások rólad. A szükségleteid érdekeljenek, a saját érzéseid, és találd meg a legjobb utat, amivel ezeket kielégítheted. Hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!