Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lesz sose barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz sose barátnőm?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, de még nem volt barátnőm. Ám láttam párszor egy szép lányt a buszon, de nem is gondoltam, hogy odamegyek hozzá beszélgetni. Ennyire bukott lennék?
2017. jún. 6. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Látom már, közeledik a vakáció.

És ellepik a gyk-t az OLVASNI NEM TUDÓ kisgyerekek!!!

Felnőtt párkapcsolatok kategória:

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2017. jún. 6. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Látod?

Mááár meg is buktál! :)

Egyébként az az egyetlen TUTIBIZTOS módszere a bukásnak, ha valamit meg sem próbálsz.

(Ha nem akarsz nagyokat hasalni, akkor addig nem mégy oda senkihez ismeretlenül, amíg össze nem mosolyogtok.)

2017. jún. 6. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Rossz a kategória. Milyen "felnőtt párkapcsolatok"? Mert felnőtt az nem vagy. De ne aggódj, már szóltam a modiknak, nemsoká átrakják.

2. Miért kell ezt ennyire siettetni? Akkor legyen barátnőd, amikor TE akarsz barátnőt, nem akkor amikor mások neked.

3. Szerezz magadnak önbizalmat, és bátorságot mert úgy látom az nincs.

4. Ha a hozzáállásodon nem fogsz változtatni, akkor igen, ennyire bukott vagy.

2017. jún. 11. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!