Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit régen azzal gúnyoltak, hogy sose lesz barátnője és később tényleg soha nem volt barátnője 30 éves koráig, annak milyen érzés megélni évek múlva azt, hogy a rosszakaróinak igaza volt?
Figyelt kérdés
2017. febr. 22. 23:30
2/11 anonim válasza:
Vadember vagy?
Ha nem akkor kit izgatnak a rosszakarók?
A bosszúálló természet mérgező.
3/11 anonim válasza:
Nem tudom. Viszont szerinted milyen érzés az, ha hiába ismerkedsz megannyi lánnyal, egyik sem fog meg igazán? Ez, vagy a te problémádat viselnéd nehezebben? Becsapós kérdés, vigyázz. Az egyik világban magadat, míg a másik világban másokat okolod a kialakult helyzetért. Nos?
4/11 anonim válasza:
Szar. Miden élet kedvet és energiát elszív.
5/11 anonim válasza:
Most erre őszintén milyen választ vársz? Nyilván szr nekik, persze lehet ezt még különböző színes jelzőkkel tovább ecsetelgetni, csak nincs sok értelme.
6/11 anonim válasza:
Engem nem érdekel. Teszek rájuk, ahogy valójában ők is tesznek rád. Bár én csaj vagyok,nem ahogy a kérdésedben szerepelt.Mi értelme ezen agyalnod? Ezen agyalsz, aztán hopp-és kopp, ott van 50,te meg még mindig ezen filózol itt.
7/11 anonim válasza:
Nem rossz érzés, sőt... Így legalább semmi bűntudatom és a magamévá tudom fordítani az igazságot azzal, hogy elmondom az illetőnek: "Ugye, hogy milyen igazad volt, egy ilyen embernek tényleg nem lesz esélye sosem barátnőre" (és persze észérvekkel alá is tudom támasztani). És ezzel az erkölcsi győzelem már az enyém.
8/11 anonim válasza:
Nekem volt 1 ,de am sose érdekelt mások véleménye.
És am ez egy ilyen sablon duma. Olyan mint a szüzen halsz meg.
Frappánsan azzal szoktam visszavágni h majd gondolok rád amikor válás esetén. A kedves párra áldozott időt és pénzt soha nem fogod visszakapni. Ez 15-20 éve esetén elég nagy szívás.
Míg én abban a 20 évben szabadidőmben azt tetem amit csak akartam pl.
Ja egyébként a legtöbb heteró pasinak csak azért kell nő h legyen állandó szexpartnere mert a k-s verzió drága. Szal még álszentek is.
Ezen nekem nincs mit irigyelni.
9/11 anonim válasza:
3-as van benne igazssàg amit mondassz de nem mindegy hogy ugy élsz hogy csodàlnak szeretnek akarnak vagy lenéznek mert nem vagy egy adonisz és màr nem is vagy a középpontba!
10/11 anonim válasza:
Szar!De biztos vagyok benne hogy ők is szendvednek csak kellett vki akin kiélhették a fàjdalmaikat!Nekem volt olyan osztàlytàrsam aki gúnyolt bàntott persze lelkileg volt olyan aki megütött de mindnek elvàltak a szülei meg veszekedtek és ezzel akartak nekem is rosszat mert nekik szendvedés volt az êletük lehet még most is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!