Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha en sehova se szeretek menni csak itthon szeretek lenni akkor nekem mar sose lesz baratnom?
Figyelt kérdés
meg dolgozni se jarok el, bar probalom magam ravenni, de vegzettsegem sincs, ha gyarba lennek az ciki csajok???2017. jan. 29. 10:45
2/8 anonim válasza:
Az a ciki,hogy ide írogatsz,ahelyett,hogy az álláshirdetéseket bújnád..Bár van egy olyan érzésem,hogy csak unalmadban tetted ki a kérdést.:D
3/8 anonim válasza:
Életképtelen vagy.
De majd biztos jön a hercegkisasszony fehér lovon, hogy kiszolgáljon, eltartson...
Vagy egy elkényeztetett milliárdos csemete vagy hogy ezt megteheted? Mondjuk nekem akkor se kellenél, de igy sokaknak már biztosan igen.
Amúgy a gyári munka nem ciki, a semmittevés, na az a ciki
4/8 anonim válasza:
A hozzáállásod a ciki. És igen így soha nem lesz barátnőd.
5/8 anonim válasza:
Hát lehet hogy k*ög leszek de nekem NE kellenél!
Az megint más ha valaki nem szeret eljárni,de hogy még dolgozni sem jársz az ultra gáz!
És nem itt nem a gyáron van a hangsúly, hanem hogy lusta vagy!
Aha szóval te eltartott vagy , azaz ingyen élő.
6/8 anonim válasza:
Tehát lusta vagy dolgozni, otthon fekszel egész nap, valaki (állambácsi?) eltart, de barátnő az kéne? Aha.
7/8 A kérdező kommentje:
szar az elet, meg kell halni.
2017. jan. 29. 15:47
8/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de most van egy ismerősöm, akinek a pasija szintén nem jár el sehova, mi pedig egyre többet találkozunk rendezvényeken, fesztiválokon, színházban és egyéb helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!