Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok, de mást szeretek. Vagy csak kaland? Már 6 éve ismerem a férjem, az utolsó 2 évben folyamatosan ki járt külföldre, én egyre jobban eltávolodtam tőle, mert ha itthon volt, arról szólt az élet, hogy neki mire van szüksége!
ŐSZINTESÉG!
Mindegy, hogy mikor fog kibukni a dolog, egyszer biztos ki fog és nagyon rossz lesz, hisz nem cselekedtél helyesen, de azért vannak a hibák, hogy tanuljunk belőlük. Szerintem légy őszinte a férjeddel és mondj el neki mindent, ezen kívül én azon is elgondolkoznék a helyedbe, hogy meg akarom e menteni a házasságot. Sokáig nem lehet ezt így csinálni, mert mindkét férfit kétségek közt tartasz úgymond (akkor is, ha a férjed nem tud róla), és ez nem fair. Ha eldöntötted mit szeretnél, annak megfelelően cselekedj. Ha meg szeretnéd menteni a házasságod, akkor teljes mértékben zárd ki a 3.-ikat az életedből, szakíts meg vele minden kapcsolatot. Az elején biztos nem lesz könnyű, de idővel igen. Persze a saját döntésed, de én így cselekednék a helyedben azt hiszem.
Sok sikert, remélem sikerül a legjobbak szerint cselekedned! :)
Ha a férjeddel maradsz, meg fog szakadni a szived a szeretö után.
Ha a szeretöböl lesz kapcsolat, az már nem lesz olyan jó, mikor még tiltott gyümölcs volt.
Jó megoldás nincs, csak kevésbé rossz.
tipikus "karrierista" ribi vagy. a féjed külföldön van,te itthon félrekúrsz...
lelépnél a 3.-al és még a férjed által összegyűjtött vagyon felét is követelnéd :-)
persze az egészhez nincs gerinced,hogy ezt felszínre hozd...szánalom.
nem szoktad magadat a tükörben pofánköpni? elkezdhetnéd...
"mit tegyek???"
Kerd meg a szeretodet, hogy penzeljen egy darabig es kozben csak a ferjeddel intimkedj. Pontosan annyit adjal a kis "Edes"-nek, mint a ferjednek. Tartsad a combodat osszezarva a markodat meg nyitva, aztan egybol valtozik a kis "Edes harmadik" viselkedese is.
"mert ha itthon volt, arról szólt az élet, hogy neki mire van szüksége"
Ja es persze meg a a te ..banckodasodert nehogy a sajat lelkedet terheld! Tedd a ferjedet felelosse, hiszen o tehet rola!
Amíg az ember ember, követ el hibákat. A baj, hogy nincs mindig munka a közelben, ezért kell messzebbre menni, közben bármelyik féllel történhet valami, valamilyen okból.
Az ember a saját erejéből nem tud mindig megállni, mert esendő. Az NWO célja, hogy a házastársak messze dolgozzanak egymástól, hogy szétverjék a családokat. Ti is csak áldozatai vagytok. De a szerelem elmúlhat a másikkal is 6év múlva, ellaposodhat . Aztán akkor is váltani kell? Nehéz kérdés, jól meg kell fontolni. Sok kérdést vet fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!