Fiatal korom ellenére lógnak a melleim. Ha itthon is folyamatosan melltartót hordok, azzal javítok a helyzeten, vagy csak rontok?
Egyáltalán nem segít, mert nem használod a mellizmaidat és még jobban elernyednek, megereszkednek.
Csinálj mellizom erősítő gyakorlatok. Nem biztos, hogy segít rajta, de az legalább nem ront. Este meg ne aludj melltartóban, mert nagyon egészségtelen.
Hihetetlen hogy az internet idejében még mindig annyi nő nem tudja mi a helyzet a melltartóval (nem a kérdezőnek szól).
A mellszövet NEM tartalmaz izomszövetet. A mell tartását a crupa-szalagok adják, amelyek kinyúlnak. Minél súlyosabb a mell, ez annál könnyebben bekövetkezik. De minden mellnél nyúlnak idővel. Ha melltartót hordunk, a szalagok terhelését a melltartó átveszi. A legfontosabb, hogy tökéletes legyen a melltartó méret! Ma már tényleg nagyon sok méretben kapható, nem csak ABC kosarakban...
Mégegy tévhit: nem a melltartó vállpántja tartja a mellet, hanem a körpánt. Annak kényelmesen, nem túl szorosan, de nem is lazán (felcsúszva a nyak irányába) kell tartania. Nekem régen kínszenvedés volt találnom melltartókat mivel elég nagyok a melleim. 90 D kosarasok voltak a legnagyobbak amikkel próbálkoztam, toldoztam-foldoztam őket, hogy jól álljanak. Most már tudom, hogy 80 H-a méretem. Sokkal jobb lett a tartásom, a formám, amióta rendes melltartót hordok.
Szóval a melltartó viselése nem egészségtelen és megóvja a melleket. A rossz melltartó viselése viszont valóban ront a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!