Mitol lehet az h ha itthon vagyok folyamatosan rosszul vagyok de ha barhol mashol vagyok szinte teljeseb jol vagyok?
Figyelt kérdés
10 hetes vagyok es ikreket varok2012. aug. 19. 09:03
1/4 anonim válasza:
szia!
először is gratulálok! :)
nagyon érdekes, én is így vagyok. sehol máshol, csak itthon jön rám.
szerintem ez attól lehet, hogy otthon jobban figyelsz magadra. máshol nem azon jár az eszed, hogy rosszul vagy.
2/4 KicsiSzív 2 válasza:
Én pl pont fordítva érzem,itthon jól vagyok de mikor kiteszem a lábam itthonról akkor egyböl rosszúl vagyok.
3/4 anonim válasza:
Gratulálok!
Szellőzteted rendesen a lakást? Lehet, hogy állott a levegő és azért vagy rosszul. Meg otthon ott vannak a megszokott dolgok, amiknek az illata/szaga eddig fel sem tűnt, de most tudat alatt zavar, máshol meg új dolgok vannak, új illatokkal/szagokkal, amit valahogy a szervezeted jobban bevesz.
Rejtély, egyébként, minden terhesség más, ki tudja, hogy miért lehet?! :)
Szép babavársát!
4/4 anonim válasza:
Mer t otthon csak magaddal foglalkozol, máshol meg elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!