Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? 40,6 fokios...

Mit csináljak? 40,6 fokios lázamn van. Szüleim nincsemek itthon, egyedül vagyok. Hányok folyamatosan. Vér jön az orromból és a fülembőlk. áthívtam aszomszésot! SEGÍTSETEK! Muszáj itt kéreznem! :/

Figyelt kérdés
Mit tegyek?
2013. febr. 25. 20:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Hívj mentőt. A szomszéd mit csinál? 40,5 foknál már ritkán van valaki magánál. Jól bírod.
2013. febr. 25. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
A füledből csak akkor folyik vér, ha koponyaalapi törésed van.
2013. febr. 25. 20:54
 3/11 A kérdező kommentje:

hűtőfüdőt!

nem bírom jóól.:S azért írtam ídee..:/ ügyele lesz!

2013. febr. 25. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Hívd az ügyeletet vagy mentőt!
2013. febr. 25. 20:57
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

...a szomszedot athivtad, s ezekkel a tunetekkel meg van kedved, erod irogatni egy forumon?

S mit kezdtel a verzo szerveiddel pl.?

2013. febr. 25. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kezdett, mert unalomból kiírt kamu kérdés.
2013. febr. 25. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Amennyiben komoly a kérdés akkor nyugodj meg, és hívj magadra egy mentőt.

Valószínűleg infulenzás vagy magas lázzal.A láztól(is) kitágult hajszálerek pattantak meg a folyamatos hányástól az orrodban és a füledben.

Éjszakára kórházba mész,infúziót kapsz, meg lázcsiallapítót,esetleg a véralvadás javítót a vérzéseidre.Nyugodj meg és bízd magad orvosokra.

2013. febr. 25. 21:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne magánál? Apukám ilyen magas láznál vicceket mesélt és nevetgélt, nem volt kiütve.. Sőt. Ráadásul ha a kérdező egyedül van, miért ne írhatna ide, ha másnak nem tud szólni?

Kérdező, mindenképp hívj mentőt, és kérlek, írd majd meg mi volt!

2013. febr. 25. 21:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kórházban voltam...ma jöhettem haza!Roham mentő vitt be!Most már minden oké,elvileg a fülvérzést csak beképzeltem,de a többit amit ide írtam az stimmel..:/ Köszönöm a normális hozzászólásokat!Egy ILYENNEL NEM VICCELNÉK...SOHA!
2013. márc. 3. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy jobban vagy :)
2013. márc. 5. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!